کد خبر : 249299
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۲۸ - 10:53
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

غلامعلی رجایی: ابراهیم رئیسی باید خاندوزی و زارع‌پور را هَم برکنار کند

یک فعال سیاسی گفت: تنها راه بهبود معیشت مردم که پیش روی دولت سیزدهم قرار دارد، نگاه جدی دولت در برداشتن تحریم ها و ارتقا ارزش ریال در مقابل دلار است.

غلامعلی رجایی: ابراهیم رئیسی باید خاندوزی و زارع‌پور را هَم برکنار کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: از ابتدای دولت این نقد مطرح بود که اعضای تیم اقتصادی با هم هماهنگ نیستند. از سال گذشته تا به امروز قریب به ۷ عضو این تیم شامل وزیر کار، وزیر راه و شهرسازی، رئیس کل بانک مرکزی، وزیر جهادکشاورزی، وزیر صمت، رئیس سازمان برنامه و بودجه و معاون اقتصادی رئیس جمهور تغییر کردند. حال این سئوال پیش می آید که آیا این تغییرات عاملی برای هماهنگی بیشتر و کاهش اختلاف نظرهای اعضای تیم اقتصادی دولت می شود؟

غلامعلی رجایی درباره میزان هماهنگ شدن اعضای تیم اقتصادی دولت بعد از تغییرات انجام شده، گفت: به نظر می رسد دولت ایراداتی را متوجه شده که دست به این تغییرات زده است. برخی از اعضای کابینه جدید و برخی نیز در آستانه رأی اعتمادند. در مجموع می توان پیش بینی کرد که آقای رئیسی با مشاهده واقعیات جامعه و وضع گرانی و تورم تصمیم درستی گرفته است و دارد به دلسوزی ها و دغدغه های منتقدان توجه کند.

وی با بیان اینکه دولت وارد سومین سال مسئولیتش شده و به یک خانه تکانی نیاز دارد، افزود: البته وزیر اقتصاد نیز باید گزینه تغییر می بود و حتی باید تغییر اعضای تیم اقتصادی دولت باید از خاندوزی شروع می شد. وزیر ارتباطات دومین وزیری است که به نظر می رسد باید تغییر کند. طبق آمارها سالانه حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان از جیب مردم صرف خرید فیلترشکن می شود و این انتقادهایی را متوجه دولت کرده اما وزیر ارتباطات تنها نظاره گر است.

این فعال سیاسی یادآور شد: گرچه باید تغییرات رخ داده در ترکیب تیم اقتصادی دولت را خوشبینانه نگاه کرد اما باید کمی صبر کرد و دید این وزرای جدید چقدر می توانند در بازکردن گره های کور و پیچیده کشور در حوزه های مختلف به ویژه عرصه اقتصادی تدبیر و توانایی داشته باشند.

وی افزود: البته خیلی از اعضای کابینه سابقه درخشانی در حوزه مدیریت اجرایی یا حتی تأثیرگذاری در حوزه تصمیم گیری ندارند و از این رو معتقدم سقف دولت سیزدهم کوتاه است چون مدیران فقط در سایزهای خاصی به این دولت وارد می شوند. در مجموع خوشبین نیستم که دولت سیزدهم در ۲ سال باقی مانده از مسئولیتش بتواند در جهت بهبود معیشت مردم کاری کند.

رجایی با اشاره به کاهش قیمت ها در بازار ارز، مسکن و خودرو بیان کرد: اینها متأثر از بهبود روابط در حوزه مناسبات خارجی کشور است بنابراین تنها راه بهبود معیشت مردم که پیش روی دولت سیزدهم قرار دارد، نگاه جدی دولت در برداشتن تحریم ها و ارتقا ارزش ریال در مقابل دلار است.

 

اخبار مرتبط:
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، آمریکا را تهدید کرد
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، آمریکا را تهدید کرد

رییس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر نقش راهبردی نیروی هوایی در تثبیت بازدارندگی فعال و ارتقاء آمادگی دفاعی با تهدیدات دشمنان اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران هرگز آغازگر جنگ نخواهد بود، اما در دفاع قاطع از امنیت ملی، منافع حیاتی و تمامیت ارضی خود، لحظه‌ای تردید به خود راه نمی‌دهد.

ناو آبراهام لینکلن در «وضعیت قرمز» قرار گرفت
ناو آبراهام لینکلن در «وضعیت قرمز» قرار گرفت

ناو آبراهام لینکلن برای مقابله با تهدید موشک‌های هایپرسونیک ایران، وارد بالاترین سطح هشدار شده و با پروازهای شبانه‌روزی، یک سپر آهنین در آسمان ایجاد کرده است.

بیانیه امارات: امیدواریم که مذاکرات میان ایران و آمریکا، به نتایج مثبتی منجر شود/ تقویت دیپلماسی از اصول بنیادین حل اختلافات است
بیانیه امارات: امیدواریم که مذاکرات میان ایران و آمریکا، به نتایج مثبتی منجر شود/ تقویت دیپلماسی از اصول بنیادین حل اختلافات است

وزارت خارجه امارات از برگزاری مذاکرات غیرمستقیم میان آمریکا و ایران در سلطنت عمان استقبال کرد و این اقدام را گامی مثبت در مسیر تقویت دیپلماسی و کاهش تنش‌های منطقه‌ای دانست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است