کد خبر : 248617
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۲۳ - 17:29
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

سعیدی، نماینده چابهار: داغِ جان‌باختگان جمعه سیاه زاهدان هنوز هَم تازه است

نماینده مردم چابهار ضمن گلایه از عدم دلجویی رئیسی از خانواده‌های کشته‌شدگان جمعه خونین زاهدان گفت: معتقدیم که به صورت شفاف باید محاکمه آمرین و عاملین این حادثه رخ دهد. کمااینکه این مهم جزو مصوبات سفر رهبری بوده است. بنابراین لازم است شفاف سازی از سوی نهادهای ذی ربط قضایی صورت گیرد

سعیدی، نماینده چابهار: داغِ جان‌باختگان جمعه سیاه زاهدان هنوز هَم تازه است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ برترین‌ها نوشت: «هشتم مهرماه ۱۴۰۱ فاجعه‌ای خونین در زاهدان رخ داد که سیمای استان را برای همیشه دگرگون کرد و ده‌ها مسلمان که برای نماز در مصلای زاهدان جمع شده بودند بی گناه شهید شدند و رهبری نظام با اعزام هیئتی ضمن محکومیت این جنایت دستوراتی صادر کردند. فکر نکنید با گذشت زمان غم مردم کاهش پیدا می‌کند بلکه محاکمه شفاف عاملین و عامرین این جنایت مطالبه مردم است.» این گفته‌ها، آخرین بخش نطق دیروز معین‌الدین سعیدی، نماینده مردم چابهار در مجلس بود. اشاره سعیدی به درگیری‌هایی است که به‌دنبال تجاوز فرمانده انتظامی به دختری بلوچ، بین مردم معترض زاهدان و نیروی انتظامی در مهرماه سال گذشته رخ داد.

در آخرین خبری که اردیبهشت ماه از پرونده جمعه سیاه زاهدان منتشر شده است، رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح کشور از صدور کیفرخواست برای ۲۶ نفر خبر داده است.

معین‌الدین سعیدی، نماینده مجلس در پاسخ به اینکه چرا تاکنون برخوردی با عاملان این حادثه صورت نگرفته است، گفت: «البته اقدامات خوبی هم صورت گرفته است. تقریبا کارها نهایی شده تا تعدادی از این عزیزان شهید اعلام شوند اما در بحث محاکمه اطلاعاتی که به ما داده شده، ناقص است.»

وی افزود: «معتقدیم که به صورت شفاف باید محاکمه آمرین و عاملین این حادثه رخ دهد. کمااینکه این مهم جزو مصوبات سفر رهبری بوده است. بنابراین لازم است شفاف سازی از سوی نهادهای ذی ربط قضایی صورت گیرد.»

سعیدی درمورد اقدامات دولت در پیشبرد این پرونده عنوان کرد: «هنووز که هنوز است دلجویی لازم از خانواده شهدا رخ نداده است. انتظار داریم همانطور که رئیس جمهور از خارج کشور از با پدر مرحوم مهسا امینی تماس گرفتند و دلجویی کردند با حضور در کنار خانواده درگذشتگان و شهدای این حادثه از مردم دلجویی کنند که تاکنون این اتفاق نیافتاده است و بنده هم مجبور شدم که دوباره این را تذکر دهم.»

اخبار مرتبط:
ترامپ: من می‌خواهم با ایران توافق کنم
ترامپ: من می‌خواهم با ایران توافق کنم

رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی خود در نشست با رهبران شورای همکاری خلیج فارس با تکرار ادعاهای خود درباره نقش منطقه‌ای و فعالیت‌های هسته‌ای ایران، ادعا کرد که مایل است با ایران به توافق برسد.

علی مطهری: روسیه و چین به فکر منافع ملی ما نیستند
علی مطهری: روسیه و چین به فکر منافع ملی ما نیستند

نماینده اسبق مجلس گفت: هیچ کدام از کشورها به فکر منافع ملی ما نیستند، بلکه به فکر منافع خودشان هستند. به خاطر همین است که گاهی اروپایی ها اشاره می کنند که اگر توافق صورت نگیرد، مکانیزم ماشه را به کار خواهیم انداخت. در حالی که از نظر حقوقی برخی معتقد هستند بعد از خروج آمریکا از برجام نه آمریکا می تواند این مکانیزم را به راه بیاندازد و نه خود اروپایی ها.

عراقچی: منتظریم عمان، زمان و محل دور بعدی مذاکرات را اعلام کند
عراقچی: منتظریم عمان، زمان و محل دور بعدی مذاکرات را اعلام کند

وزیر امور خارجه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با تاکید بر این که دیدگاه فریبکارانه‌ای از سوی ترامپ مطرح شد، گفت: منتظر هستیم کشور عمان زمان و محل دور بعدی مذاکرات را اعلام کند، بنای ما تاکنون ادامه مذاکرات است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است