کد خبر : 248165
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۲۱ - 16:12
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

کیهان: خاتمی و آذر منصوری «جرج سوروس» را پیشوای خود می‌دانند

روزنامه «حسین شریعتمداری» در ستون گفت وشنود شماره امروز خودش باردیگر اصلاح‌طلبان را مورد حمله و انتقاد خودش قرار داد.

کیهان: خاتمی و آذر منصوری «جرج سوروس» را پیشوای خود می‌دانند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  روزنامه کیهان در ستون گفت وشنود شماره امروز خودش باردیگر اصلاح‌طلبان را مورد حمله و انتقاد خودش قرار داد و نوشت:

گفت: بعد از آن که خاتمی ضرورت حجاب را انکار کرد و با استناد عوام‌فریبانه به کلام «لا اکراه فی‌الدین»، انجام همه احکام اسلامی را هم
اختیاری ! دانست، حالا خانم منصوری دبیرکل حزب مدعی اصلاحات
گفته است هر نوع اجباری تحت لوای دین باطل است !

گفتم: لا اکراه فی‌الدین به معنای آن است که در پذیرش دین اجباری نیست ولی کسی که اسلام را پذیرفته است باید به قوانین و احکام آن تن بدهد. اگر این‌طور نبود آن‌همه آیات قرآن درباره ثواب و عقاب چه مفهومی داشت ؟!

گفت: در کلام خدا آمده است «ثُمَّ کَانَ عَاقِبَهًَْ الَّذِینَ أَسَاءُوا السُّوأَىٰ أَنْ کَذَّبُوا بِآیَاتِ اللهِ وَکَانُوا بِهَا یَسْتَهْزِئُونَ… سرانجام کسانی که به کارهای زشت و پلید روی آوردند به آنجا کشید که آیات خدا را تکذیب و تمسخر کردند».

گفتم: از کسانی که جرج سوروس صهیونیست را پیشوای خود می‌دانند و نتانیاهو آنها را «سرمایه اسرائیل در داخل ایران» معرفی می‌کند و آنها نیز جرأت تکذیب آن را ندارند چه انتظاری هست؟!

گفت: از قرار معلوم بار دیگر شیطان از زبان جرج سوروس و نتانیاهو، پیاده‌نظام خود را برای مقابله با اسلام فراخوانده است !

گفتم: یارو در بیابان دست به کار بسیار زشت و پلیدی زد و بعد از آن که به او اعتراض کردند که نمی‌دانستیم تا این اندازه پست و پلید هستی، گفت؛ لعنت بر شیطان ! همانجا شیطان ظاهر شد و گفت؛ مردک، لعنت بر خودت ! من تازه این کار پلید را از تو یاد گرفته‌ام !

اخبار مرتبط:
لبنان: اروپا مذاکرات با ایران را به پرونده هسته‌ای محدود نکند!
لبنان: اروپا مذاکرات با ایران را به پرونده هسته‌ای محدود نکند!

وزیر امور خارجه لبنان صبح امروز -سه‌شنبه- در بروکسل در موضعی مداخله‌جویانه علیه ایران از کشورهای اروپایی خواست که مذاکرات با ایران را به پرونده‌های هسته‌ای و موشک‌های بالستیک محدود نکنند.

نطق تازه گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران
نطق تازه گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی است که بدون دستیابی به توافقی پایدار با ایران، تهدید این موضوع همواره زیر سایه «شمشیر داموکلس» باقی خواهد ماند.

هزینه سفر‌های استانی سعید جلیلی از کجا تامین می‌شود؟
هزینه سفر‌های استانی سعید جلیلی از کجا تامین می‌شود؟

مساله منبع تامین هزینه‌های سفر‌های استانی سعید جلیلی و بودجه دولت سایه او دوباره در فضای مجازی مورد سوال و ابهام کاربران قرار گرفته است. سوالی که مدت‌های زیادی است مطرح شده، اما پاسخی درباره آن داده نمی‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است