کد خبر : 24769
انتشار : ۱۳۹۷/۰۷/۲۷ - 10:22
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

چالوس یک طرفه می‌شود

چالوس یک طرفه می‌شود

[ad_1]

رییس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور را اعلام کرد
ترافیک جاده چالوس

سرهنگ نادر رحمانی در گفت‌وگو با _سایت خبری مدآرا، با بیان اینکه در حال حاضر ترافیک در اکثر محورهای حوزه ترافیکی کشور روان است، گفت: در بدو ورودی جاده کرج _ چالوس تا کیلومتر پنج، ترافیک نیمه سنگینی را شاهدیم.

وی در عین حال گفت: همچنین تردد وسایل نقلیه در جاده کرج _ چالوس از ساعت پنج بعد از ظهر از مرزن‌آباد به سمت کرج یک‌طرفه خواهد شد.

رحمانی درباره وضعیت جوی جاده‌ها نیز گفت: بارش باران را در استان ایلام، محورهای سوسنگرد، حمیدیه و بستان در استان خوزستان را شاهدیم.

انتهای پیام

[ad_2]

لینک منبع

اخبار مرتبط:
حجم سد زاینده‌رود به پایین‌ترین سطح تاریخی رسید؛ فقط ۱۱۸میلیون مترمکعب
حجم سد زاینده‌رود به پایین‌ترین سطح تاریخی رسید؛ فقط ۱۱۸میلیون مترمکعب

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با اشاره به آخرین وضعیت سد زاینده‌رود گفت: ذخیره این سد به ۱۱۸ میلیون مترمکعب و میزان آب ورودی به آن به عدد بی‌سابقه ۵.۵ مترمکعب بر ثانیه رسیده است.

چهاردهمین همایش «داناب» در اصفهان به کار خود پایان داد
چهاردهمین همایش «داناب» در اصفهان به کار خود پایان داد

اختتامیه چهاردهمین دوره طرح ملی دانش‌آموزی نجات آب «داناب» با حضور مدیران ارشد استان و صدها دانش آموز در اصفهان برگزار و از برگزیدگان استانی تجلیل شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است