کد خبر : 24769
انتشار : ۱۳۹۷/۰۷/۲۷ - 10:22
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

چالوس یک طرفه می‌شود

چالوس یک طرفه می‌شود

[ad_1]

رییس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور را اعلام کرد
ترافیک جاده چالوس

سرهنگ نادر رحمانی در گفت‌وگو با _سایت خبری مدآرا، با بیان اینکه در حال حاضر ترافیک در اکثر محورهای حوزه ترافیکی کشور روان است، گفت: در بدو ورودی جاده کرج _ چالوس تا کیلومتر پنج، ترافیک نیمه سنگینی را شاهدیم.

وی در عین حال گفت: همچنین تردد وسایل نقلیه در جاده کرج _ چالوس از ساعت پنج بعد از ظهر از مرزن‌آباد به سمت کرج یک‌طرفه خواهد شد.

رحمانی درباره وضعیت جوی جاده‌ها نیز گفت: بارش باران را در استان ایلام، محورهای سوسنگرد، حمیدیه و بستان در استان خوزستان را شاهدیم.

انتهای پیام

[ad_2]

لینک منبع

اخبار مرتبط:
حجم ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسید؛ تنها ۹ درصد پرشدگی
حجم ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسید؛ تنها ۹ درصد پرشدگی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: حجم فعلی سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسیده که نسبت به میانگین بلندمدت ۸۰ درصد کاهش دارد و میزان پرشدگی این سد تنها ۹ درصد است.

صدور مجوز ساخت در اصفهان بدون مجری ذی‌صلاح متوقف شد
صدور مجوز ساخت در اصفهان بدون مجری ذی‌صلاح متوقف شد

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان گفت: از اسفند امسال، صدور مجوز عملیات عمرانی برای پروژه‌های بزرگ ساختمانی مرکز و ۱۰ شهرستان اصفهان، تنها با معرفی مجری ذی‌صلاح ممکن است.

اصفهان ابرپروژه‌های انرژی را کلید زد؛پایش هوشمند در مدار مصرف
اصفهان ابرپروژه‌های انرژی را کلید زد؛پایش هوشمند در مدار مصرف

معاون امور اقتصادی استانداری اصفهان از تبدیل شدن این استان به قطب پروژه‌های شاخص ملی در حوزه انرژی خبر داد و گفت: اصفهان نخستین استانی است که پایش هوشمند مصرف برق صنایع را اجرا کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است