کد خبر : 247389
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۱۶ - 22:34
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

توصیه عضوشورا درباره کارت بلیط خبرنگاران به شهرداری تهران

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به گزارش ارائه شده از سوی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری گفت: گزارش ارائه شده نشان دهنده تلاش شهرداری در حوزه حمل و نقل است که ما هم وظیفه داریم از زحمات صورت گرفته تقدیر و تشکر کنیم اما واقعیت این است که مردم این اقداماتی که گزارش شد را در حوزه حمل و نقل عمومی امروز در تهران مشاهده نمی کنند.

توصیه عضوشورا درباره کارت بلیط خبرنگاران به شهرداری تهران

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شورای تهران نوشت: سوده نجفی، عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و پنجاه و دومین جلسه شورای ششم، در واکنش به گزارش ارائه شده از سوی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری گفت: وقتی هنوز ترافیک در شهر وجود دارد، یعنی هنوز اتوبوس شرکت واحد به میزان مطلوب در سطح شهر وجود ندارد، یعنی هنوز متروهای ما با کمبود واگن مواجه هستیم، هر زمان که این موارد بهبود پیدا کردند می توانیم ادعا کنیم اقداماتی در این حوزه انجام دادیم.

نجفی با اشاره به نقشه مترو گفت: نقشه های نصب شده در ایستگاه ها و واگن های مترو قدیمی هستند و به روز نمی باشند که این موضوع بسیاری از مسافرینی که شناخت کمتری از مترو و ایستگاه های مترو دارند را دچار سردرگمی می کند که امیدواریم شهرداری حداقل نقشه مترو را به روز کند.

عضو کمیسیون سلامت، خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران افزود: روشن کردن کولر در اتوبوس های شرکت واحد در فصل تابستان که با افزایش دما روبرو هستیم ضرورت دارد و با توجه به اینکه همه اتوبوس های شهری تهران دارای سیستم سرمایشی نیستند و برابر با آمار مدیرعامل شرکت واحد تعداد این اتوبوس ها ۶۰۰ دستگاه است، انتظار می رود که به گونه ای مدیریت شود که در همه خطوط فعالیت نمایند.

وی با اشاره به تبصره ماده ۴ مصوبه کاهش ترافیک و آلودگی هوا در مرکز شهر گفت: برابر این تبصره که در تاریخ چهارم بهمن ۱۳۹۷ تصویب شده است به شهرداری تهران اجازه داده شده به خبرنگارانی که فاقد خودرو بوده، برای تردد در شهر کارت بلیط یک ساله رایگان صادر و توزیع کند که انتظار داریم این موضوع امسال نیز با بروکراسی کمتری به خبرنگار تعلق گیرد.

سوده نجفی در پایان تاکید کرد: کارت های اعطا شده همانند سال های گذشته به صورت یکساله باشد و اینگونه نباشد که مبلغ مشخصی در آن وجود داشته باشد و وقتی هم که اعتبار آن تمام شد خبرنگاران برای شارژ مجدد با یک پروسه دیگری روبرو شوند.

 

اخبار مرتبط:
تاجیک، مدیرعامل بهشت زهرا: ورودی بهشت زهرای تهران در اعتراضات اخیر، ۱۱۲۴ جنازه بود/ زدن تیر خلاص به جنازه ها کار تروریست‌ها بود نه بسیجی ها
تاجیک، مدیرعامل بهشت زهرا: ورودی بهشت زهرای تهران در اعتراضات اخیر، ۱۱۲۴ جنازه بود/ زدن تیر خلاص به جنازه ها کار تروریست‌ها بود نه بسیجی ها

محمدجواد تاجیک، مدیرعامل سازمان بهشت زهرا در پاسخ به پرسش‌های خبرنگار دیده‌بان ایران درباره جان‌باختگان اعتراضات دی‌ماه، با بیان این که ورودی بهشت زهرای تهران در حوادث اخیر در مجموع ۱۱۲۴ جنازه بود، گفت: در جمهوری اسلامی موضوع دریافت «حق تیر» وجود خارجی ندارد و تا کنون هم سابقه نداشته است. تمام جان‌باختگان حوادث اخیر دفن شده‌اند و هیچ مجهول‌الهویه‌ای در بهشت زهرای تهران باقی نمانده است و همه افراد با نام و نشان دفن شدند. اساساً قبر دسته‌جمعی در کشور ایران نداریم که بخواهیم در بهشت زهرا داشته باشیم.

هزینه گواهینامه موتور چقدر است؟
هزینه گواهینامه موتور چقدر است؟

هزینه دریافت گواهینامه موتورسیکلت در سال ۱۴۰۴ حداکثر تا ۴.۵ میلیون تومان می‌رسد.

مدیرعامل بهشت زهرا: مکان قبر سربازان آمریکایی فراهم شد
مدیرعامل بهشت زهرا: مکان قبر سربازان آمریکایی فراهم شد

تاجیک، مدیرعامل سازمان بهشت زهرا در پاسخ به سؤالی در خصوص قبرهای پیش‌بینی شده برای سربازان آمریکایی گفت: ما موظفیم برای‌ همه‌ شرایط خودمان‌ را آماده نگه داریم؛ همان‌طور که در جنگ ۱۲ روزه غافلگیر نشدیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است