کد خبر : 246910
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۱۳ - 00:04
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

۲ نفر مظنون به قتل لیدر تیم نفت مسجدسلیمان دستگیر شدند

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مسجدسلیمان گفت: در پی تیراندازی منجر به قتل در این شهرستان که منجر به کشته شدن لیدر تیم نفت شد،۲ نفر مظنون شناسایی و دستگیر شدند.

۲ نفر مظنون به قتل لیدر تیم نفت مسجدسلیمان دستگیر شدند

رحمان بن‌سعید اظهار کرد: بامداد چهارشنبه دهم خردادماه،یک فقره تیراندازی توسط ۲ نفر راکب موتورسیکلت با سر و صورت پوشیده در این شهرستان به وقوع پیوست که طی آن چهار نفر زخمی شدند که یک نفر از آنان که لیدر تیم نفت مسجد سلیمان بود به علت شدت جراحات وارده درگذشت.

وی افزود: یک شب قبل از این حادثه نزاعی میان چند جوان در همان محل اتفاق افتاده بود، که احتمال ارتباط میان این ۲ حادثه وجود دارد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مسجد سلیمان با بیان اینکه تحقیقات در این خصوص آغاز شده، تصریح کرد: پس از حضور بازپرس ویژه قتل در صحنه جرم، دستورات قضایی لازم صادر و ۲ نفر مظنون در این خصوص شناسایی و دستگیر شدند و تلاش برای شناسایی و دستگیری سایر عوامل احتمالی این حادثه ادامه دارد.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط:
رکوردزنی ها ادامه دارد؛ روایت بلوغ صنعتی در فولاد خوزستان
رکوردزنی ها ادامه دارد؛ روایت بلوغ صنعتی در فولاد خوزستان

رئیس هیات مدیره شرکت فولاد خوزستان با بیان اینکه دومین تولید کننده فولاد کشور هستیم، گفت: بیش از ۲۵ هزار قطعه در شرکت فولاد خوزستان بومی سازی شده است.

فولاد خوزستان و حفظ محیط‌زیست؛ وقتی کارخانه می‌کوشد به طبیعت بدهکار نمانَد
فولاد خوزستان و حفظ محیط‌زیست؛ وقتی کارخانه می‌کوشد به طبیعت بدهکار نمانَد

فولاد خوزستان در فروردین ماه 1402 موفق به ثبت هفت رکورد تولیدی شد که شاخص ترین آنها ثبت بالاترین رکوردهای تولید ماهیانه فولاد و آهن اسفنجی از بدو تاسیس این شرکت تاکنون بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است