کد خبر : 246890
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۱۲ - 19:56
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

تهران از امروز تا یکشنبه توفانی می‌شود

مدیرکل هواشناسی استان تهران از وزش شدید باد و خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا از بعدازظهر امروز 12 خردادماه تا روز یکشنبه خبر داد.

تهران از امروز تا یکشنبه توفانی می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مازیار غلامی، مدیرکل هواشناسی استان تهران اظهار کرد: با توجه به ناپایداری‌های همرفتی جریان هوا از بعدازظهر امروز تا یکشنبه به‌خصوص در ساعات بعدازظهر گاهی وزش باد شدید، رگبار و رعدوبرق و احتمال تگرگ در مناطق مستعد، ارتفاعات استان و فیروزکوه پیش‌بینی می‌شود.

وی گفت: لازم است با توجه به لغزندگی جاده‌ها و احتمال آبگرفتگی معابر و بالا آمدن آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها و جاری شدن روان‌آب از اسکان در بستر مسیل‌ها و حاشیه رودخانه‌ها خودداری شده و با توجه به خطر صاعقه و شکستن درختان فرسوده و وزش باد شدید از کوهنوردی و جابجایی عشایر دوری شود.

مدیرکل هواشناسی استان تهران با تاکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی و امدادی آمادگی داشته و لایروبی کانال‌ها انجام شود، افزود: افزایش سرعت باد در نیمه جنوبی استان مورد انتظار بوده که موجب کاهش دید و کیفیت هوا و خسارت به تجهیزات شهری، سقوط بنرها و تابلوهای تبلیغاتی و سازه‌های موقت می‌شود.

غلامی ادامه داد: لازم است ضمن استحکام سازه‌های موقت در فعالیت‌های عمرانی احتیاط کرده و از توقف خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه‌کاره، داربست‌ها و درختان کهن‌سال جلوگیری شود.

اخبار مرتبط:
شمار شهدای حادثه تیراندازی نیروی امنیتی به ۲ خودرو در خمین به ۴ نفر رسید
شمار شهدای حادثه تیراندازی نیروی امنیتی به ۲ خودرو در خمین به ۴ نفر رسید

فرماندار خمین گفت: چهار نفر در حادثه تیراندازی شامگاه پنجشنبه به ۲ خودروی عبوری در خمین به شهادت رسیدند.

امیر تتلو همسرش را طلاق داد!
امیر تتلو همسرش را طلاق داد!

ادعای جنجالی بهمن بابازاده درباره طلاق تتلو از همسرش در شبکه‌های اجتماعی خبرساز شد.

علت آتش‌سوزی مهیب پالایشگاه آبادان اعلام شد
علت آتش‌سوزی مهیب پالایشگاه آبادان اعلام شد

حادثه آتش‌سوزی در واحد ۷۰ این پالایشگاه با تلاش بی‌وقفه تیم‌های عملیاتی و امدادی به طور کامل مهار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است