کد خبر : 246652
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۱۱ - 12:57
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

آمریکا: برجام در دستور کار ما نیست

هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز چهارشنبه ۱۰ خرداد بار دیگر تاکید کرد که در حال حاضر «برجام» در دستور کار آمریکا نیست و از اولویت‌های ایالات متحده خارج شده است.

آمریکا: برجام در دستور کار ما نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جان کربی تصریح کرد: «مقامات جمهوری اسلامی و نمایندگان آنها، هیچ وقت با حسن نیت مذاکره نمی‌کردند و هیچ تمایلی برای حرکت در این مسیر از خود نشان ندادند بنابراین هیچ چیزی تغییر نکرده اما ما می‌خواهیم مطمئن شویم که ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نمی‌کند.»

این مقام ارشد ایالات متحده با بیان اینکه رئیس جمهوری آمریکا همچنان معتقد است که دیپلماسی بهترین گزینه برای حل مناقشات هسته‌ای با جمهوری اسلامی است مدعی شد: «اعتراضات مردمی ماههای گذشته در داخل ایران و همچنین حمایتهای جمهوری اسلامی از حمله نظامی روسیه به اوکراین، برجام را از اولویت ایالات متحده خارج کرده است.»

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی چند روز پیش به روزنامه فرانسوی «فیگارو» درباره سرنوشت مذاکرات «احیای برجام» گفته بود :«پیام‌ها و تبادلات شفاهی بین ما و آمریکایی‌ها از طریق میانجیگران در منطقه و اروپایی‌ها وجود دارد و مسیر دیپلماسی و مذاکرات همچنان باز است.»

اخبار مرتبط:
گزارش تایمز و آسوشیتدپرس درباره جزئیات طرح آمریکا برای ربودن رئیس‌جمهور ونزوئلا: به خلبان پیشنهاد داده بودند که مادورو را بدون اطلاع قبلی، به یک پایگاه آمریکایی ببرد
گزارش تایمز و آسوشیتدپرس درباره جزئیات طرح آمریکا برای ربودن رئیس‌جمهور ونزوئلا: به خلبان پیشنهاد داده بودند که مادورو را بدون اطلاع قبلی، به یک پایگاه آمریکایی ببرد

«به‌جای رسیدن به مقصد مورد نظرش، رئیس‌جمهور ونزوئلا نیکولاس مادورو خود را در یک پایگاه آمریکایی می‌یابد تا واشنگتن بتواند نظام او را سرنگون کرده و او را محاکمه کند.»

دولت اسلامی افغانستان ثبت نام انتحاری‌ها برای حمله به پاکستان را در دانشگاه کابل آغاز کرد
دولت اسلامی افغانستان ثبت نام انتحاری‌ها برای حمله به پاکستان را در دانشگاه کابل آغاز کرد

آماج‌نیوز اعلام کرد: امروز بخش ثبت نام انتحاری‌ها از سوی دولت اسلامی افغانستان تحت عنوان «تشکیل استشهادی» به دانشگاه کابل آمده و شماری از جوانان آماده برای انتحار علیه حکومت جمهوری اسلامی پاکستان را نام‌نویسی نمودند.

آخرین نتایج انتخابات پارلمانی هلند / پیروزی تاریخی چپ میانه‌رو و شکست سنگین راست‌ افراطی
آخرین نتایج انتخابات پارلمانی هلند / پیروزی تاریخی چپ میانه‌رو و شکست سنگین راست‌ افراطی

براساس آخرین نظرسنجی منتشر شده توسط رسانه ملی هلند (NOS)، حزب لیبرال میانه‌رو دموکرات‌های ۶۶ (D۶۶) با کسب ۲۸ کرسی در صدر نتایج اولیه انتخابات پارلمانی هلند قرار گرفته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است