کد خبر : 246511
انتشار : ۱۴۰۴/۰۵/۰۱ - 05:11
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

میهن زخمی‌ست، اما زنده‌تر از همیشه؛ روایتی از خون، ایمان و ایستادگی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان از رشد ۲۰ درصدی صادرات فولاد میانی در این شرکت در دو ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: در تامین نیاز بازارهای داخلی و تزریق شمش و اسلب، رشد ۶۹ درصدی داشته‌ایم.

میهن زخمی‌ست، اما زنده‌تر از همیشه؛ روایتی از خون، ایمان و ایستادگی

در روزگارانی که دشمنان این سرزمین، امید بسته‌اند به سستی اراده‌ها، ایران بار دیگر در آستانه‌ای ایستاده است که مردانش نه با کلمات، که با خون خویش، وفاداری به وطن را معنا کردند. خبر جان‌باختن دلیرمردان غیور در حمله‌ای ناجوانمردانه، نه تنها وجدان یک ملت را به تپش واداشت، بلکه چهره حقیقی دشمن را برای همگان عیان کرد: دشمنی که از «دفاع» می‌هراسد، و از «وحدت» بیشتر.

اما در تاریخ این سرزمین، هیچ شبی آن‌قدر تاریک نبوده که سپیده در پی‌اش نیاید. آن‌گاه که تیرها بر سینه فرزندان ایران نشست، قلب این ملت محکم‌تر تپید. آن‌گاه که دشمن خیال کرد با گرفتن جان عزیزان، امنیت ما را سست خواهد کرد، ما پیمان خون بستیم که در مسیر شهیدان، پرچم اقتدار را افراشته نگاه داریم.

فرزندان رشید این ملت، درسی را که از مکتب عاشورا آموخته‌اند، در میدان عمل معنا می‌کنند. در جان‌فشانی امروز، آموزه‌های امام خمینی (ره) و هدایت‌های حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی، تجلی یافته‌اند؛ آنجا که شهید، فقط یک فرد نیست، بلکه مبدأ یک راه است؛ راهی که از میان آتش می‌گذرد، اما به فروغ می‌رسد.

ایران، این سرزمین هزاران شهید، از دفاع مقدس تا مدافعان حرم، امروز بار دیگر، شاهد ایستادگی است. آنان که به زمین افتادند، ستارگان آسمان ما شدند. آنان که رفتند، راه را روشن‌تر کردند. خون این شهیدان، نه تنها سرمایه تاریخ ماست، بلکه نشانه‌ای‌ است برای فرداها؛ برای نسلی که باید بداند امنیت، ارزانی نیست، و عزت را باید پاس داشت.

دشمنان ایران بدانند؛ ما انتقام این خون‌ها را خواهیم گرفت، با صلابت. و اقتدار به اذن الله.
ما داغداریم، اما زنده‌ایم؛ محکم، مصمم، و آماده‌تر از همیشه.

در برابر این جنایت، این ملت یکپارچه است. از هر قشر، از هر سن، از هر جغرافیا، فریاد بلند است که: ایران زنده است، چون فرزندانش مردانه ایستاده‌اند. و آینده از آنِ ملتی‌ست که به‌جای تردید، انتخاب کرده‌اند که بایستند—حتی اگر به بهای جان باشد.

اخبار مرتبط:
«فولاد خوزستان در نیمه‌راه ۱۴۰۴؛ از رکورد تولید تا امنیت انرژی
«فولاد خوزستان در نیمه‌راه ۱۴۰۴؛ از رکورد تولید تا امنیت انرژی

گروهی ۱۱ نفره به سرپرستی صمد عزیز نژاد عضو هیات مدیره و معاون بانک ملی ایران با معاون مالی و اقتصادی گروه فولاد خوزستان، در سالن کنفرانس ساختمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی این شرکت دیدار نمودند.

مدیرعامل توزیع برق را هم دعوت کنید؛ پاسخ به پرسش‌های اقتصادی بدون برق صنایع کامل نمی‌شود
مدیرعامل توزیع برق را هم دعوت کنید؛ پاسخ به پرسش‌های اقتصادی بدون برق صنایع کامل نمی‌شود

درآمد فروش محصولات شرکت فولاد خوزستان در یک عملکرد خیره‌کننده در ۲ ماهه نخست سال جاری به ۱۳ هزار و ۱۱۷ میلیارد تومان رسیده که رشد ۹۵ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است