کد خبر : 246429
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۰۹ - 16:45
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

رییس سازمان سینمایی بازیگران و کارگردانان منتقد شرایط موجود را تهدید کرد

محمد خزاعی، تهیه‌کننده «قلاده‌های طلا» و رییس سازمان سینمایی در مراسم تقدیر از سینماگران انقلاب و دفاع مقدس درباره فیلم ایرانی «آیه‌های زمینی» صحبت کرد.

رییس سازمان سینمایی بازیگران و کارگردانان منتقد شرایط موجود را تهدید کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: محمد خزاعی، تهیه‌کننده «قلاده‌های طلا» و رییس سازمان سینمایی در مراسم تقدیر از سینماگران انقلاب و دفاع مقدس درباره فیلم ایرانی «آیه‌های زمینی» ساخته علی عسگری و علیرضا خاتمی که در فستیوال کن نمایش داده شده گفت: «وظیفه ما صیانت از سینما و ایجاد امنیت شغلی است. ‌اینکه فیلمی زیرزمین تولید و روانه بازار شود و مسایل شرعی را رعایت نکند امنیت شغلی را به خطر انداخته است. وظیفه نهادهای صنفی این است که مراقبت کنند. همین جا می‌گویم که هر کسی به هر دلیل با فیلم‌های قاچاق و بدون پروانه ساخت در ایران و خارج از ایران و آثار علیه ایران کار کند، با این دوستان وارد قطع ارتباط می‌شویم و خانه سینما هم احتمالا خودشان این موضوع را اعلام می‌کنند. تمام عوامل از بازیگر و تهیه‌کننده تا عوامل فنی دچار مشکل خواهند شد چون در غیر اینصورت سینمایی نخواهیم داشت که بخواهیم امنیت آن را حفظ کنیم.»

خزاعی گفت: برخی به من نقد می‌کنند که چرا بعد از این اتفاقها برای رفع مشکل بعضی هنرمندان اقدام کردی؟ ولی من میگویم تمام کسانی که در جریان اغتشاشات بودند یا قبل از آن پرونده داشتند مثل جعفر پناهی و رسول اف و برخی خانم‌ها ، مورد عفو رهبری قرار گرفتند. ما کاره ای نبودیم. شاید اگر به من بود نمی‌توانستم اینقدر وسیع فکر کنم.

وی در عین حال گفت : با این حال عده ای هم‌چنان فعالیت های خود را ادامه می‌دهند. به آنها می‌گویم چگونه وقتی مورد عفو قرار گرفتید اپوزیسیون شدید ؟ کت و شلوار خود را درست کنید. اگر شب کت و شلوار اپوزیسیون داشتید فردا نمی توانید ، کاری دیگر کنید.

اخبار مرتبط:
سخنگوی وزارت بهداشت: داروی خواب مصنوعی رضا امیرخانی قطع شده/ امید می‌رود تا امشب ارزیابی بهتری حاصل شود
سخنگوی وزارت بهداشت: داروی خواب مصنوعی رضا امیرخانی قطع شده/ امید می‌رود تا امشب ارزیابی بهتری حاصل شود

حسین کرمانپور، سخنگوی وزارت بهداشت در شبکه اجتماعی «ایکس» درباره آخرین وضعیت رضا امیرخانی نوشت: «رضا امیرخانی عزیز همچنان در ICU تحت نظر است. به دلیل ضربه وارد شده و داروهای کنترل بیمار، سطح هوشیاری پایین است؛ داروی خواب مصنوعی قطع شده تا ارزیابی دقیق‌تری انجام شود. جااندازی دررفتگی‌ انجام شده و وضعیت اندام پایدار است. امید می‌رود تا امشب ارزیابی بهتری حاصل شود. دعاهای مردم و تلاش تیم درمان همراه اوست.

آخرین وضعیت رضا امیرخانی تشریح شد
آخرین وضعیت رضا امیرخانی تشریح شد

سایت رضا امیرخانی نوشت: بنا بر تشخیص پزشکان، رضا امیرخانی از چند ناحیه دچار شکستگی و آسیب شده و در بخش مراقبت‌های ویژه تحت نظر و درمان است.

خواننده «گل پامچال» در جوار میرزا کوچک خان دفن شد
خواننده «گل پامچال» در جوار میرزا کوچک خان دفن شد

مراسم تشییع و تدفین پیکر هنرمند نام‌آشنای گیلانی، مرحوم ناصر مسعودی، با حضور استاندار گیلان و جمعی از مسئولان، هنرمندان و مردم استان برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است