کد خبر : 245896
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۰۶ - 22:06
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

عضو گروهک تروریستی طالبان: به‌زودی ایران را فتح می‌کنیم

در درگیری امروز تروریست‌های طالبان با نیروی مرزبانی کشورمان 2 سرباز وطن جان خود را ازدست دادند.

عضو گروهک تروریستی طالبان: به‌زودی ایران را فتح می‌کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عبدالحمید خراسانی استاندار پیشین طالبان در احمد‌آبای پکتیا در نواری تصویری خطاب به ایران گفته این کشور باید مدیون حوصله‌مندی بزرگان طالبان باشد. او افزود: «اگر بزرگان طالبان اجازه دهند به‌زودی ایران را فتح می‌کنیم.»

گفتنی است در درگیری امروز تروریست‌های طالبان با نیروی مرزبانی کشورمان ۲ سرباز وطن جان خود را ازدست دادند.

اخبار مرتبط:
استان سمنان باز هم لرزید!
استان سمنان باز هم لرزید!

فرماندار شاهرود از وقوع زلزله شدید ۴.۸ ریشتری در زمان آباد بیارجمند بعد از وقوع زلزله پنج ریشتری صبح امروز، خبر داد.

وزارت کشور: تا آخر تابستان همۀ اداره‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند / ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه؛ ۶ صبح الی ۱۳
وزارت کشور: تا آخر تابستان همۀ اداره‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند / ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه؛ ۶ صبح الی ۱۳

معاون وزیر کشور در نامه‌ای با ابلاغ مصوبه کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی از تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در سراسر کشور خبر داد. در این ابلاغ آمده به منظور صرفه جوئی مناسب با هدف حفظ پایداری شبکه سراسری برق کشور و تامین آسایش آحاد مردم حسب موافقت رئیس جمهور محترم بدینوسیله ساعات کاری کلیه دستگاه‌ها و وقفه در خدمت رسانی و دولتی و غیر دولتی بانک‌ها بیمه‌ها و شهرداری‌ها از بازه زمانی ۱۴۰۴/۳/۲۰، ۶:۰۰ صبح الی ۱۳:۰۰ تعیین می‌گردد و روز‌های پنجشنبه نیز تا ۳۱ شهریور در کل استان‌های کشور تعطیل میباشد.

میراث فرهنگی: خبر کشف مومیایی چند هزار ساله در بندر شهید رجایی کذب است
میراث فرهنگی: خبر کشف مومیایی چند هزار ساله در بندر شهید رجایی کذب است

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هرمزگان، خبر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر کشف مومیایی چند هزار ساله در بندر شهید رجایی را قویاً تکذیب کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است