کد خبر : 245545
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۰۴ - 15:51
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

کیهان: شاید انتقام‌گیرندگان خون سردار سلیمانی از پمپئو و ترامپ در حلقه محافظان آنها باشند

روزنامه حسین شریعتمداری مدعی شده است که شاید انتقام خون سردار سلیمانی را محافظان ترامپ و پمپئو از آنها بگیرند.

کیهان: شاید انتقام‌گیرندگان خون سردار سلیمانی از پمپئو و ترامپ در حلقه محافظان آنها باشند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کیهان در ستون گفت و شنود شماره امروز روزنامه اش نوشت:

گفت: مایک پمپئو، وزیر امور خارجه ترامپ و یکی از عوامل اصلی به شهادت رساندن سردار سلیمانی گفته است؛ ایران تشنه گرفتن انتقام سلیمانی است. ما می‌دانیم آنها توانایی عملیات در خاک آمریکا را دارند.
گفتم: پیش از این هم پمپئو و ترامپ خواستار ادامه محافظت از خود در مقابل انتقام ایران شده بودند.
گفت: از کجا معلوم که انتقام‌گیرندگان در حلقه محافظان آنها نباشند؟!
گفتم:‌ چند تن از سناتورهای آمریکایی به هزینه هنگفت حفاظت از ترامپ و پمپئو اعتراض کرده و خواستار کاهش سطح حفاظت از آنها شده‌اند.
گفت: یکی از سناتورها گفته است؛ اگرچه دوران اهمیت آنها تمام شده است ولی بخشی از تاریخ آمریکا هستند و چاره‌ای جز محافظت از آنها نداریم!
گفتم: از یارو پرسیدند چقدر برای خانواده‌ات اهمیت داشتی؟ گفت؛ وقتی خانواده‌ام اسباب‌کشی می‌کردند مرا جا گذاشتند و دو روز بعد پدرم آمد آفتابه‌ای را که جا گذاشته بود ببرد، چشمش به من افتاد و مرا با خود به خانه جدید آورد!
اخبار مرتبط:
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند
مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بسیاری از عاملان اسرائیل که به بازار طلا و ارز می‌رفتند و با پول‌هایی که در اختیار داشتند، باعث می‌شدند تلاطم شدیدی در بازار به وجود بیاید، شناسایی و دستگیر شدند .

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است