کد خبر : 244924
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۰۱ - 14:31
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

پدر مهسا امینی: جوشکاری که قرار بود روی مزار دخترم سایه‌بان بزند را تهدید کردند

«امجد امینی»، پدر مهسا امینی، در اظهاراتی که به تایید «صالح نیکبخت»، وکیل خانواده امینی رسیده،‌ از شکستن شیشه مزار مهسا امینی به دست «افراد معلوم‌الحال» خبر داد.

پدر مهسا امینی: جوشکاری که قرار بود روی مزار دخترم سایه‌بان بزند را تهدید کردند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فرازدیلی نوشت: امجد امینی گفت: «سوگمندانه به اطلاع عموم می‌رساند صبح روز یکشنبه ۳۱ اردیبهشت افراد معلوم‌الحال که در گذشته نیز به همین کارها دست می‌زدند به مزار مهسا امینی حمله کرده و آن را تخریب کردند. از ساخت سایه‌بان روی مزار مهسا نیز جلوگیری کرده و جوشکاری را که قرار بود آن را بسازد با تهدید مجبور کردند از ساختن آن خودداری کند».

صالح نیکبخت، وکیل خانواده امینی با اشاره به تصاویر ارسال شده از جانب خانواده مهسا، این مساله را تایید کرد.

۴

۱

اخبار مرتبط:
استان سمنان باز هم لرزید!
استان سمنان باز هم لرزید!

فرماندار شاهرود از وقوع زلزله شدید ۴.۸ ریشتری در زمان آباد بیارجمند بعد از وقوع زلزله پنج ریشتری صبح امروز، خبر داد.

وزارت کشور: تا آخر تابستان همۀ اداره‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند / ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه؛ ۶ صبح الی ۱۳
وزارت کشور: تا آخر تابستان همۀ اداره‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند / ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه؛ ۶ صبح الی ۱۳

معاون وزیر کشور در نامه‌ای با ابلاغ مصوبه کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی از تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در سراسر کشور خبر داد. در این ابلاغ آمده به منظور صرفه جوئی مناسب با هدف حفظ پایداری شبکه سراسری برق کشور و تامین آسایش آحاد مردم حسب موافقت رئیس جمهور محترم بدینوسیله ساعات کاری کلیه دستگاه‌ها و وقفه در خدمت رسانی و دولتی و غیر دولتی بانک‌ها بیمه‌ها و شهرداری‌ها از بازه زمانی ۱۴۰۴/۳/۲۰، ۶:۰۰ صبح الی ۱۳:۰۰ تعیین می‌گردد و روز‌های پنجشنبه نیز تا ۳۱ شهریور در کل استان‌های کشور تعطیل میباشد.

میراث فرهنگی: خبر کشف مومیایی چند هزار ساله در بندر شهید رجایی کذب است
میراث فرهنگی: خبر کشف مومیایی چند هزار ساله در بندر شهید رجایی کذب است

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هرمزگان، خبر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر کشف مومیایی چند هزار ساله در بندر شهید رجایی را قویاً تکذیب کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است