کد خبر : 244873
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۰۱ - 10:52
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اسلاید
چاپ

افشاگری نماینده مجلس درباره انتخابات هیئت رئیسه مجلس انقلابی/ حجت‌الاسلام سبزی: با یک تبلت یا یک پک هدیه و چادر دارند رای جمع می‌کنند

یک نماینده مجلس می‌گوید که اینکه خود طرف برای انتخابات هیئت رئیسه اقدام کند و به هر وسیله‌ای حالا با یک تبلت یا یک پک هدیه و یا موارد دیگر بخواهد رأی جمع کند، این کار خوبی نیست و واقعیت این است که در شأن مجلس انقلابی نیست.

افشاگری نماینده مجلس درباره انتخابات هیئت رئیسه مجلس انقلابی/ حجت‌الاسلام سبزی: با یک تبلت یا یک پک هدیه و چادر دارند رای جمع می‌کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: حجت‌الاسلام محمد سبزی، نماینده ساوه و زرندیه در مجلس درخصوص انتخابات هیات رئیسه و در پاسخ به سوالی پیرامون رایزنی‌ها و لابی‌هایی که در این رابطه در جریان است، گفت: درخصوص انتخابات هیات رئیسه مجلس مقام معظم رهبری همان سال اول فرمودند که خیلی سر و دست نشکنید برای جایگاه‌ها و هیات رئیسه ولی متاسفانه ما الان شاهد یک روند نادرستی هستیم که الان شاید تعداد زیادی برای عضویت در هیات رئیسه داوطلب شده‌اند.

بخش هایی از گفت و گوی سبزی را در ادامه می خوانید:

خب این مساله اتفاق خوبی نیست، نباید ما به‌دنبال چنین مسائلی باشیم، امام صادق(ع) می‌فرمایند: «مَنْ طَلَبَ الرِّئَاسَهَ هَلَک» یعنی کسی به دنبال ریاست‌طلبی باشد، هلاک می‌شود.

بله یک زمانی افراد خاصی توانایی لازم، تجربه خوب و شرایط مناسب را دارند و بقیه هم اصرار می‌کنند که مثلا شما بیایید در هیات رئیسه باشید، این یک مساله دیگر است.

اما اینکه خود طرف اقدام کند و به هر وسیله‌ای حالا با یک تبلت یا یک پک هدیه و یا موارد دیگر بخواهد رأی جمع کند، این کار خوبی نیست و واقعیت این است که در شأن مجلس انقلابی نیست.

الان هم همه‌شان می‌چرخند که «آقا به ما رأی بدهید» یکی می‌خواهد دبیر شود، یکی می‌خواهد ناظر شود. بعضی آدم را در رودربایستی قرار می‌دهند یا قسم می‌دهند و کارهایی که خیلی جالب نیست، انجام می‌دهند.

به نظر من آن‌هایی که در خودشان این توانایی را می‌بینند و شبانه‌روز وقت می‌گذارند، بهتر است که اقدام کنند و داوطلب شوند، بالاخره این مساله یک مسئولیت است و مسئولیت هم امیرالمومنین(ع) می‌فرمایند امانتی در گردن تو است، این مسئولیت یک طعمه نیست، یک امانت است و روز قیامت هم باید پاسخگو باشی.

در نتیجه من فکر می‌کنم تا سه‌شنبه (فردا) که انتخابات است، دوستان عزیز ما یک مقداری در رفتار خودشان تجدیدنظر کنند، این رویه به‌نظر من در شأن مجلس انقلابی نیست.

درمورد هدایایی که مطرح است در این روزها اهدای تبلت شنیده شده و موارد دیگری از قبیل چادر هم مطرح بوده، والا ما که ندیدیم (می‌خندد) ولی خب بله حالا هرکسی براساس اینکه محصول استانش چه چیزی است ممکن است که هدیه بفرستد اما خب این‌ها کار خوبی نیست.

اخبار مرتبط:
پزشکیان: دین با زور و تحمیل گسترش نمی‌یابد/ گاه در تریبون‌های مختلف وعده‌هایی داده می‌شود که امکان تحقق آن‌ها وجود ندارد و موجب دلسردی مردم می‌شود
پزشکیان: دین با زور و تحمیل گسترش نمی‌یابد/ گاه در تریبون‌های مختلف وعده‌هایی داده می‌شود که امکان تحقق آن‌ها وجود ندارد و موجب دلسردی مردم می‌شود

پزشکیان با اشاره به جایگاه رفیع صداقت در قرآن کریم اظهار داشت: دروغ و خلف وعده به‌شدت مورد نکوهش آیات الهی است؛ با این حال، گاه در تریبون‌های مختلف وعده‌هایی داده می‌شود که امکان تحقق آنها وجود ندارد و همین امر موجب دلسردی مردم می‌شود. نمی‌توان به مردم وعده غیرواقعی داد. امیدآفرینی ضروری است، اما امیدی که بر پایه صداقت و واقع‌گرایی بنا شده باشد.

پزشکیان: وظیفه داریم زخم‌هایی که بر پیکر جامعه وارد شده را ترمیم کنیم / باید اختلافات و مشکلات را کنار بگذاریم؛ ما یک ملت و کشور هستیم
پزشکیان: وظیفه داریم زخم‌هایی که بر پیکر جامعه وارد شده را ترمیم کنیم / باید اختلافات و مشکلات را کنار بگذاریم؛ ما یک ملت و کشور هستیم

پزشکیان با اشاره به همت و تلاش ورزشکاران جانباز و توان‌یاب، ادامه داد: شما در مقابل مشکلات تسلیم نشدید، ما نیز با وجود همه گرفتاری‌ها، مشکلات و زخم‌هایی که بر پیکر جامعه وارد شده است، وظیفه ما ترمیم این زخم‌هاست ما باید زخم‌های جامعه را ترمیم کنیم، ما یک ملت و کشور هستیم، ما باید با هم ید واحده شویم و درمقابل سختی‌ها بایستیم، باید اختلافات و مشکلات را کنار بگذاریم و بر زخم‌های جامعه مرهم بگذاریم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است