کد خبر : 244429
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۳۰ - 21:30
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

حسین راغفر: فَقر و مصیبت مردم عمیق‌تر از آن است که دولت بتواند آن‌را درک کند

یک اقتصاددان گفت: فقر و مصیبت‌های مردم بسیار پیچیده‌تر و عمیق‌تر از آن است که کسی بتواند این مصیبت‌ها را درک کند. اوضاع به مراتب بدتر و وخیم‌تر از آمار و ارقامی است که ارایه می‌شود.

حسین راغفر: فَقر و مصیبت مردم عمیق‌تر از آن است که دولت بتواند آن‌را درک کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه اعتماد با حسین راغفر، اقتصاددان درباره راهکارهای فقرزدایی گفت‌وگو کرده است.

بخش‌های مهم این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

  • فقر و مصیبت‌های مردم بسیار پیچیده‌تر و عمیق‌تر از آن است که کسی بتواند این مصیبت‌ها را درک کند. اوضاع به مراتب بدتر و وخیم‌تر از آمار و ارقامی است که ارایه می‌شود.
  • به نظر نمی‌رسد تعداد افرادی که امروز زیر خط فقر مطلق قرار گرفته‌اند کمتر از ۵۰درصد جمعیت کشور باشد. به این معنی که این افراد از حداقل‌های زندگی انسانی هم برخوردار نیستند.
  •  قطعا می‌توان سهم رفاه در کشور را بدون درآمدهای نفتی هم افزایش داد؛ اما مساله اصلی این است که این سیستم قادر به افزایش رفاه برای مردم کشور نیست.
  •  افرادی که باید مالیات را تثبیت کنند همان افرادی هستند که باید مالیات بدهند و قاعدتا چنین اتفاقی در کشور نخواهد افتاد، بنابراین با چنین سیستمی نمی‌توان وضعیت فعلی توزیع درآمد را ساماندهی کرد.
  •  قرار است دولت طرحی را با عنوان مهار تورم و رشد تولید به مجلس بدهد و آنچه مطرح شده جز سخت‌تر شدن شرایط برای مردم ثمره‌ای به دنبال ندارد. از چنین برنامه‌های مشعشعی نمی‌توان انتظار هیچ‌گونه تغییر در اقتصاد و اتفاق مثبتی داشت و کماکان این وضعیت نابسامان ادامه خواهد داشت و هیچ امیدی هم وجود ندارد، مگر آنکه یک تحول اساسی شکل گیرد.
  •  باید به مردم اعتنا کرد. نباید خواسته‌های مردم نادیده گرفته شود و برای این کار قطعا نیازمند تغییراتی اساسی در ساختار سیاسی کشور هستیم.
  • اولویت دیگر اصلاح نظام بانکی است، زیرا این نظام بانکی فاسد باعث سرطان در اقتصاد شده که نیازمند جراحی عمیق و گسترده‌ای است.
اخبار مرتبط:
۱۰۰ هزار تن برنج وارداتی بخش خصوصی در گمرکات کشور است
۱۰۰ هزار تن برنج وارداتی بخش خصوصی در گمرکات کشور است

مدیرکل دفتر بازرگانی داخلی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: بیش از ۱۰۰ هزار تن برنج هندی و پاکستان وارد شده و در گمرکات کشور است.

قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۱۲ آبان ۱۴۰۴
قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۱۲ آبان ۱۴۰۴

قیمت دلار، طلا و سکه در بازار امروز ۱۲ آبان ۱۴۰۴ را در جداول زیر ببینید.

قیمت لبنیات در دو هفته گذشته دو بار افزایش یافت
قیمت لبنیات در دو هفته گذشته دو بار افزایش یافت

رئیس اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای، گفت: در دو هفته گذشته دو بار در نرخ لبنیات تغییر قیمتی رخ داده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است