کد خبر : 244165
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۲۹ - 10:38
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مصدومیت ۵ نفر در واژگونی پژو روآ در جرقویه

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: واژگونی پژو روآ در جرقویه پنج مصدوم داشت.

مصدومیت ۵ نفر در واژگونی پژو روآ در جرقویه

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عباس عابدی با اشاره به حادثه ترافیکی در اصفهان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۲ و ۴۳ دقیقه به مرکز فرماندهی عملیات اورژانس استان اصفهان گزارش شد.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه در این حادثه یک دستگاه پراید واژگون شده است، ابراز داشت: این حادثه در اصفهان، پل وحید به سمت ناژوان زیر پل سهروردی رخ داده است.

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان با اشاره به اعزام ۲ واحد امدادی اورژانس ۱۱۵ برای این حادثه اضافه کرد: این حادثه ۵ مصدوم ۵ شامل ۲ مرد و ۳ زن داشت که به بیمارستان الزهرای اصفهان منتقل شدند.

اخبار مرتبط:
آماده‌باش کامل شهرداری اصفهان در پی هشدار سرمای شدید و یخ‌زدگی معابر
آماده‌باش کامل شهرداری اصفهان در پی هشدار سرمای شدید و یخ‌زدگی معابر

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان از استقرار تجهیزات و آماده‌باش شبانه‌روزی اکیپ‌های ستاد سیل همزمان با کاهش دما خبر داد.

انتخابات از ۲۷ آذر کلید می‌خورد؛تمهیدات ویژه اصفهان برای مشارکت عشایر
انتخابات از ۲۷ آذر کلید می‌خورد؛تمهیدات ویژه اصفهان برای مشارکت عشایر

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان از ابلاغ دستور آغاز رسمی انتخابات از ۲۷ آذرماه خبر داد و گفت: فرآیند تشکیل هیئت‌های اجرایی از روز بعد در سراسر استان آغاز می‌شود.

علت واژگونی اتوبوس در محور اصفهان–نطنز در دست بررسی است
علت واژگونی اتوبوس در محور اصفهان–نطنز در دست بررسی است

رئیس پلیس راه استان اصفهان از وقوع حادثه دلخراش رانندگی در محور آزادراهی اصفهان–نطنز خبر داد که بر اثر آن ۱۳ نفر جان خود را از دست دادند و ۱۳ نفر دیگر مصدوم شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است