کد خبر : 244165
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۲۹ - 10:38
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مصدومیت ۵ نفر در واژگونی پژو روآ در جرقویه

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: واژگونی پژو روآ در جرقویه پنج مصدوم داشت.

مصدومیت ۵ نفر در واژگونی پژو روآ در جرقویه

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عباس عابدی با اشاره به حادثه ترافیکی در اصفهان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۲ و ۴۳ دقیقه به مرکز فرماندهی عملیات اورژانس استان اصفهان گزارش شد.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه در این حادثه یک دستگاه پراید واژگون شده است، ابراز داشت: این حادثه در اصفهان، پل وحید به سمت ناژوان زیر پل سهروردی رخ داده است.

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان با اشاره به اعزام ۲ واحد امدادی اورژانس ۱۱۵ برای این حادثه اضافه کرد: این حادثه ۵ مصدوم ۵ شامل ۲ مرد و ۳ زن داشت که به بیمارستان الزهرای اصفهان منتقل شدند.

اخبار مرتبط:
عامل پرتاب مواد آتش زا در آشوب‌های اصفهان دستگیر شد
عامل پرتاب مواد آتش زا در آشوب‌های اصفهان دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان نطنز گفت: متهمی که در اغتشاشات اصفهان اقدام به پرتاب مواد آتش زا در بین مردم می کرد در عملیات مأموران انتظامی نطنز دستگیر شد.

هواشناسی اصفهان برای سامانه بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان برای سامانه بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به فعالیت سامانه بارشی در سطح استان طی امشب و فردا هشدار سطح زرد صادر کرد.

آغاز پروژه اتصال آران‌وبیدگل به آزادراه قم–گرمسار
آغاز پروژه اتصال آران‌وبیدگل به آزادراه قم–گرمسار

معاون وزیر راه در مراسم آغاز پروژه اتصال بزرگراه آران‌وبیدگل به قم–گرمسار، این پروژه را مهم و راهبردی برای مرکز کشور اعلام کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است