کد خبر : 243812
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۲۷ - 09:53
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۱۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا در اصفهان شناسایی شدند / فوت یک نفر

۱۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شناسایی شده‌اند.

۱۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا در اصفهان شناسایی شدند / فوت یک نفر

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از روز ۲۵ تا ۲۶ اردیبهشت ماه تعداد ۱۳۹ بیمار مشکوک به کرونا به مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه مراجعه کرده‌اند که از این تعداد ۱۱ بیمار مبتلا به کرونا در اصفهان شناسایی شده است و در این بازه زمانی ۱۶ نفر در مراکز درمانی بستری شده‌اند.

به نوشته مهر؛ در حال حاضر نیز ۵۵ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری هستند که ۱۲ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار گرفته‌اند.

همچنین طی ۲۴ ساعت اخیر نیز ۲۴ بیمار بهبود یافته کرونا از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ترخیص شده‌اند.

در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی ۲۴ ساعت گذشته یک فوتی کرونا ثبت شده که مشکوک به این بیماری بوده است.

همچنین طبق اعلام این نهاد از ابتدای پاندمی کرونا تاکنون یک میلیون و ۵۸۸ هزار و ۶۲۴ بیمار قطعی و مشکوک کرونا به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مراجعه کردند که از این تعداد ۵۲۱ هزار و ۱۶۴ نفر بیمار قطعی مبتلا به کرونا بوده‌اند.

از ابتدای آغاز این پاندمی ۱۹ هزار و ۲۳۱ بیمار مشکوک و قطعی مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جان خود را از دست دادند که ۱۲ هزار و ۱۷۷ نفر فوتی قطعی و ۷ هزار و ۵۴ نفر فوتی مشکوک به کرونا بوده‌اند.

۱۵۲ هزار و ۶۳۱ بیمار بهبود یافته کرونا از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ترخیص شده‌اند.

اخبار مرتبط:
اصفهان با بحران بیابان‌زایی می‌جنگد؛ بودجه ۳۰ میلیاردی کافی نیست
اصفهان با بحران بیابان‌زایی می‌جنگد؛ بودجه ۳۰ میلیاردی کافی نیست

رئیس اداره امور بیابان اداره کل منابع طبیعی اصفهان گفت: هزینه‌های بالای نهال‌کاری نیازمند عزم ملی و استانی برای جلوگیری از طغیان ۱۴ کانون بحرانی فرسایش بادی در استان است.

تحول در معیشت شرق استان اصفهان نیازمند نوآوری و مدیریت آب است
تحول در معیشت شرق استان اصفهان نیازمند نوآوری و مدیریت آب است

معاون اقتصادی استاندار اصفهان از تشکیل ستاد توسعه شرق اصفهان با تأکید بر کشاورزی پایدار و فناوری‌های کم‌آب‌بر خبر داد و گفت: تحول در معیشت شرق استان نیازمند نوآوری و مدیریت آب است.

ایمنی، پدافند غیرعامل و حفظ محیط‌ زیست از الزامات توسعه پایدار صنعتی
ایمنی، پدافند غیرعامل و حفظ محیط‌ زیست از الزامات توسعه پایدار صنعتی

استاندار اصفهان در نشست مشترک با مدیران شهرک‌های صنعتی گفت: ایمنی، پدافند غیرعامل و حفظ محیط زیست باید از الزامات توسعه پایدار صنعتی باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است