کد خبر : 242201
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۱۵ - 13:19
دسته‌بندی : سیاسی، اسلاید
چاپ

حسن نوروزی: همه مردم به عنوان لشکر امر به معروف و نهی‌ازمنکر به میدان بیایند

یک عضو کمیسیون قضایی مجلس گفت: ما به عنوان تقابل با دست‌های ناپیدا و پنهان موظف هستیم به امر به معروف و نهی از منکر یک وجهه ملی بدهیم، یعنی همه مردم به عنوان لشکر امر به معروف و نهی‌ازمنکر به میدان بیایند و با نصحیت و ارشاد، جامعه به ویژه جوانان را متوجه کنند.

حسن نوروزی: همه مردم به عنوان لشکر امر به معروف و نهی‌ازمنکر به میدان بیایند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: حجت‌الاسلام حسن نوروزی، عضو کمیسیون قضایی مجلس درباره پلمب مراکز تجاری به دلیل عدم رعایت حجاب از سوی مراجعه کنندگان و الزامات قانونی در این خصوص گفت: اصولاً قانون هر مملکتی چیزی است که باید به آن عمل شود. در واقع ماده ۶۳۸ قانون گذاری اسلامی در رابطه با بحث بدحجابی و بی‌حجابی مجازات تعیین کرده است.

بخش هایی از گفت و گوی نوروزی را در ادامه می خوانید:

قانون حمایت از امر به معروف و نهی از منکر هم راهکار و طریق را مشخص کرده است، لذا ما برای حفظ نظام و حفظ هویت کشور اسلامی و همچنین طرح صیانت و کرامت بانوان و خواهران و مادران این کشور موظف هستیم به خیلی از مسائل دقت کنیم.

احساس‌مان این است در روشی که در کشف حجاب و بعضی از ولنگاری‌های عمومی روی می‌دهد یک دست‌های پشت پرده‌ای به عنوان مخالفت با نظام راهنمایی می‌کنند، لذا ما به عنوان تقابل با دست‌های ناپیدا و پنهان موظف هستیم به امر به معروف و نهی از منکر یک وجهه ملی بدهیم، یعنی همه مردم به عنوان لشکر امر به معروف و نهی‌ازمنکر به میدان بیایند و با نصحیت و ارشاد، جامعه به ویژه جوانان را متوجه کنند.

لذا ما خواهش‌مان اولا از دوایر دولتی همچون بیمارستان‌ها، استانداری‌ها و فرمانداری‌ها و همه نهادهای دولتی و ثانیاً مراکز اقتصادی و علمی این است که به میدان بیایند و با زبان درست و طریق جدال احسن نصیحت کنند تا این تقابل(با دست‌های پشت پرده) انجام شود. در واقع اگر بخواهند تسامل (از راه دوستی وارد شوند) کنند راه مقدماتی این است که اول این کارها رخ دهد. تا این نهضت ملی نهی از منکر ان‌شاالله ایجاد شود.

در خصوص این‌که آیا کمیسیون حقوقی و قضایی در خصوص حجاب طرحی دارد یا خیر، بله، لایحه‌ای از طریق دولت به عنوان لایحه عفاف و حجاب در حال آمدن است.

اخبار مرتبط:
صدور کیفرخواست دادستانی اسرائیل علیه یک فرد به ظن جاسوسی برای ایران
صدور کیفرخواست دادستانی اسرائیل علیه یک فرد به ظن جاسوسی برای ایران

دفتر دادستانی اسرائیل کیفرخواست سنگینی را علیه مردی که گفته شده اطلاعات امنیتی را از طریق تلگرام به یک «مامور ایرانی» منتقل کرده، تنظیم کرده است.

رشیدی، عضو کمیسیون انرژی: مجلس به‌شدت مخالف افزایش قیمت بنزین است
رشیدی، عضو کمیسیون انرژی: مجلس به‌شدت مخالف افزایش قیمت بنزین است

محمد رشیدی، عضو کمیسیون انرژی مجلس در واکنش به انتشار مصوبه هیأت وزیران درباره افزایش قیمت بنزین در فضای رسانه‌ای کشور، به دیده‌بان ایران گفت: مجلس مخالف جدی افزایش قیمت بنزین است و در شرایط موجود، این اتفاق را به صلاح کشور، مردم و دولت نمی‌داند.

عزل مدیرکل فرودگاه اردبیل برای بازرسی از کیف خانم وزیر!
عزل مدیرکل فرودگاه اردبیل برای بازرسی از کیف خانم وزیر!

طی اتفاقی عجیب و نادر، مدیرکل فرودگاه‌های استان اردبیل با صدور حکمی فوری عزل شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است