کد خبر : 242065
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۱۴ - 19:09
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

مردم مجددا به بورس اعتماد کردند

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور گفت: اکنون خوشبختانه مردم مجددا اعتماد کردند و روزانه تقریبا نزدیک به ۱۰۰۰ میلیارد تومان ورودی بازار سرمایه است و هنر ما این است منابع را به سمت سرمایه‌گذاری مولد سوق بدهیم.

مردم مجددا به بورس اعتماد کردند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: مجید عشقی، رییس سازمان بورس در همایش “معرفی ابزارهای نوین مالی” در اتاق بازرگانی کرمان با اشاره به ظرفیت‌ها و دارائی‌های این استان به ویژه در بخش معدن اظهار کرد: یکی از موانع بر سر راه فعالان اقصادی این است که ارتباط درست را با آنها برقرار نکردیم و آشنایی کاملی با فرآیندهای بازار سرمایه ندارند.

وی افزود: از سال گذشته تلاش داریم با مراجعه به استان‌ها، مجموعه بازار سرمایه را سالی یک بار بیاوریم تا این ارتباط با فعالان اقتصادی ایجاد شود.

عشقی بیان کرد: فعالیت بورس‌های منطقه‌ای مهم است اما برای اینکه در سطح بالا و تصمیم گیری بورس، در طراحی ابزارها و مقررات گزاری درگیری مستقیم داشته باشیم نیاز بود به صورت حضوری با فعالان اقتصادی گفت و گو کنیم تا فرآیند به نحوی طراحی شود تا این مانع برطرف شود.

رئیس سازمان بورس با اشاره به نشاط بازار سرمایه عنوان کرد: اکنون خوشبختانه مردم مجددا اعتماد کردند و روزانه تقریبا نزدیک به ۱۰۰۰ میلیارد تومان ورودی بازار سرمایه است و هنر ما این است منابع را به سمت سرمایه‌گذاری مولد سوق بدهیم و سفرهای استانی در همین راستا است.

وی اظهار کرد: مهم ترین بحث در بازار سرمایه، اعتمادسازی است که یک بنگاه می‌تواند با پوشش ریسک های مربوطه، سودآوری درستی داشته باشد و با توجه به ابزارها می‌توانیم این کار را انجام بدهیم و معتقدیم بخش خصوصی باید بازیگر اصلی این بازار باشد.

عشقی در بخش پایانی سخنانش بیان کرد: از دوستان استان کرمان خواستیم یک هلدینگ سهامی عام پروژه یا پنج شرکت سهامی عام پروژه تعریف کنند و به مردم واگذار شود تا روند فعالیت پروژه‌های نیمه فعال و متوقف را سرعت بدهیم.

اخبار مرتبط:
واریز ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار کالابرگ برای این دهک‌ها
واریز ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار کالابرگ برای این دهک‌ها

احمد میدری در پاسخ به پرسشی درباره ادامه طرح کالابرگ الکترونیک در مرحله سوم گفت: از منابع تخصیص یافته به دو مرحله قبلی، حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان باقی مانده است. پیشنهاد شده این مبلغ به سه دهک اول اختصاص یابد، چرا که بودجه فقط برای این گروه کافی است.

تورم در ایران به کجا رسید؟ نگاهی به یک روند ۱۲ ساله
تورم در ایران به کجا رسید؟ نگاهی به یک روند ۱۲ ساله

اکوایران: گزارش تازه مرکز آمار از تورم اردیبهشت ۱۴۰۴ حکایت از کاهش نسبی در شاخص‌های ماهانه و نقطه‌به‌نقطه دارد، اما سطوح بالای تورم سالانه و استمرار روندهای تورم‌ساز، تردیدهایی جدی درباره پایداری این افت ایجاد کرده‌اند. آیا اقتصاد ایران در مسیر کنترل تورم قرار گرفته، یا این تنها یک توقف موقت در مسیر صعودی قیمت‌هاست؟

نجفی: این حجم سوخت قاچاق شدنی نیست؛ اگر هست، نامش تاراج است!
نجفی: این حجم سوخت قاچاق شدنی نیست؛ اگر هست، نامش تاراج است!

در هفته‌های اخیر، هم‌زمان با اعتصاب کامیون‌داران در بیش از ۱۲۰ شهر کشور، موضوع قاچاق سوخت بار دیگر به یکی از محورهای اصلی بحث‌های اقتصادی و قضایی تبدیل شده است. در حالی که مسئولان از رقم بالای قاچاق سخن می‌گویند، برخی کارشناسان درباره دقت این آمار و دلایل اصلی شکل‌گیری چنین پدیده‌ای دیدگاه‌های متفاوتی ارائه کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است