کد خبر : 242016
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۱۴ - 12:36
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

توضیحات ساترا درباره ترانه پایانی «پوست شیر»: به نسخه بدون کلام مجوز دادیم

معاون امور کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا گفت: ساترا از همان ابتدا به نسخه‌ای از سریال «پوست شیر» مجوز داد که در تیتراژ پایانی موسیقی بدون کلام داشت و فاقد ترانه‌خوانی بود.

توضیحات ساترا درباره ترانه پایانی «پوست شیر»: به نسخه بدون کلام مجوز دادیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: چندی پیش ترانه تیتراژ پایانی سریال «پوست شیر»، از خروجی شبکه نمایش خانگی «فیلم‌نت» حذف شد. محمدصادق افراسیابی معاون امور کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا درباره این اتفاق گفت: تمام قسمت های پوست شیر از ساترا مجوز داشته و در قسمت پایانی هم نسخه‌ای که مجوز گرفت، در تیتراژ آخرش موسیقی بدون کلام داشت.

وی با تاکید بر این که خود پلتفرم فیلیمو هم این موضوع را قبول دارد افزود: در قسمت آخر شاهد بودیم که آن موسیقی بدون کلام همراه با یک ترانه غیرمجاز پخش شد. ما در این رابطه تذکر دادیم و پلتفرم هم بلافاصله تیتراژ را اصلاح و ترانه را حذف کرد.

افراسیابی در پاسخ به این سوال که چرا همین ترانه در چند قسمت قبل و در سکانس کشته‌شدن ساحل مجوز گرفت توضیح داد: این که یک موسیقی در ماشین پخش می شود و همان موسیقی در تیتراژ پایانی مجوز نمی‌گیرد، یک موضوع فنی و تکنیکی است که در شورای صدور مجوز انتشار ساترا روی این موضوع بحث شده است و اعضای شورا که خبرگان حوزه فیلم و سریال کشور هستند، میان پخش بخش خیلی کوتاهی از یک موسیقی در جریان داستان یکی از قسمت های سریال با پخش موسیقی در تیتراژ پایانی سریال تفاوت قائل هستند.

معاون امور کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا گفت: الان همان نسخه‌ای که ساترا مجوز داده در شبکه نمایش خانگی پخش می‌شود. در واقع ترانه تیتراژ اصلا در آن نسخه که به ما ارائه شده بود وجود نداشت که بخواهد مجوز بگیرد و برخی مطالبی که در رسانه ها قبلاً منتشر شده بود حاکی از گمانه زنی های رسانه ها بود.

سریال پوست شیر به کارگردانی جمشید محمودی، تهیه‌کنندگی نوید محمودی و نویسندگی جمشید محمودی و رضا بهاروند چهارشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ با پخش قسمت هشتم از فصل سوم به پایان رسید.

اخبار مرتبط:
بهروز شعیبی: فراستی فقط ادای منتقد را در می‌آورد
بهروز شعیبی: فراستی فقط ادای منتقد را در می‌آورد

بهروز شعیبی، کارگردان سینما و تلویزیون، از مسعود فراستی به شدت انتقاد کرد و او را در نزول سطح نقد فیلم ایران مقصر دانست.

رابعه اسکویی: ترسیدم اعدامم کنند!
رابعه اسکویی: ترسیدم اعدامم کنند!

ابعه اسکویی درباره روزهای دوری‌اش از ایران سخن گفت و حرف‌های تکان‌دهنده‌ای بر زبان آورد.

پخش پشت صحنه «پایتخت ۷» از فردا
پخش پشت صحنه «پایتخت ۷» از فردا

پشت صحنه مجموعه «پایتخت ۷» در قالب دو قسمت از فردا شب روی آنتن می‌رود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است