کد خبر : 241360
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۱۱ - 12:06
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

گسترش دوره‌های آموزشی برای سالمندان اصفهانی ضروریست

رییس دبیرخانه شهر دوستدار سالمند در اصفهان گفت: گسترش مباحث و دوره‌های آموزشی برای سالمندان استان و بهبود وضعیت زندگی این قشر ضروریست.

گسترش دوره‌های آموزشی برای سالمندان اصفهانی ضروریست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ژاله کرمانی، اظهار داشت: نادیده گرفتن مقوله‌های آموزشی سبب افزایش مشکلات جسمی، روحی و روانی این قشر خواهد شد، لذا اطلاع رسانی و فرهنگسازی مناسب می‌تواند شرایط بهتری را برای آنان فراهم کند.

به نوشته ایرنا؛ وی اضافه کرد: بر همین اساس امسال ۱۷ دوره آموزشی برای سالمندان در مناطق پانزده‌گانه شهرداری اصفهان پیش‌بینی شده است که در محورهای گوناگون مانند سلامت، بهداشت و مباحث حقوقی پیگیری خواهد شد.

رییس اداره مشارکت‌های فرهنگی و اجتماعی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان با اشاره به نرخ رشد ۱۲ درصدی سالمندی در این خطه تصریح کرد: این رقم از میانگین کشوری بالاتر است و نشان می‌دهد که باید در حوزه سالمندی، طرح‌ها و فعالیت‌های بیشتری داشته باشیم.

کرمانی اضافه کرد: بر مبنای تعریف، سن ۶۵ سال آغاز سالمندی به شمار می‌رود و برگزاری دوره‌های آموزشی در ۶۰ سالگی یعنی پنج سال مانده به شروع سالمندی مناسب است و اثربخشی بیشتری دارد.

وی با اشاره به برگزاری مسابقه ملی عکس سالمندی با عنوان “ریشه‌ها” توسط دبیرخانه شهر دوستدار سالمند و با هدف توجه هرچه بیشتر به این قشر اظهار داشت: اختتامیه این برنامه پنجشنبه هفته گذشته برگزار و در این دوره سه هزار و ۵۰۰ اثر در بخش تک عکس و ۸۰ مجموعه عکس از سراسر کشور به این دبیرخانه ارسال شد.

به گزارش ایرنا، بر اساس سرشماری سال ۹۵ از جمعیت ۷۹ میلیونی کشور، هفت میلیون و ۴۰۰ هزار نفر یعنی ۹.۲۸ درصد سالمندند و پیش بینی می‌شود شمار سالمندان ایران تا سال ۲۰۲۵ میلادی به ۱۰ درصد و تا سال ۲۰۵۰ به بیش از ۳۰ درصد برسد.

استان اصفهان بیش از پنج میلیون نفر جمعیت دارد که افزون بر ۶۰۰ هزار نفر آن‌ را سالمندان تشکیل می‌دهند، نسبت جمعیت سالمند این استان به کل جمعیت آن ۱۰.۶۴ درصد است، به عبارتی از هر یکصد نفر، حدود ۱۱ نفر سالمند هستند.

اخبار مرتبط:
دختر ۷ ساله در برخورد موتورسیکلت با جرثقیل در بادرود جان باخت
دختر ۷ ساله در برخورد موتورسیکلت با جرثقیل در بادرود جان باخت

رئیس مرکز اورژانس نطنز از فوت کودک دختر ۷ ساله بر اثر برخورد موتورسیکلت و جرثقیل در بادرود خبر داد.

۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان اصفهان شناسایی شد
۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان اصفهان شناسایی شد

معاون استاندار اصفهان گفت: تاکنون ۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان توسط معاونت اقتصادی بررسی شده که برخی طرح‌ها به‌خوبی در حال پیشرفت بوده و اخیرا در گیرودار مجوز و تسهیلات مانده است.

محتشمیان: ۳ مغازه در کاشان در آتش سوخت
محتشمیان: ۳ مغازه در کاشان در آتش سوخت

مدیرعامل سازمان آتش نشانی کاشان گفت: با آتش سوزی صبح امروز در یکی از پاساژهای کاشان سه مغازه به طور کامل سوخت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است