استاندار مازندران با تشریح جزئیات دقیق سوءقصد به جان عضو خبرگان گفت: سوءقصد به آیتالله سلیمانی تروریستی نبوده است.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ صداوسیما نوشت: سیدمحمود حسینیپور استاندار مازندران در ساری درباره جزئیات دقیق سوءقصد به جان آیتالله سلیمانی نماینده سابق ولی فقیه در کاشان و سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ساعت ۱۰:۳۰ در یکی از بانکهای بابلسر یکی از عوامل نگهبانی بی هدف به آیتالله سلیمانی شلیک کرده است، متأسفانه در این سوءقصد، ایشان جان خود را از دست دادند.
وی با اعلام اینکه ضارب در همان محل توسط عوامل انتظامی دستگیر شد، افزود: بررسیهای اولیه برای انگیزه این اقدام ضارب در حال انجام است که هنوز انگیزه ضارب از انجام این اقدام مشخص نیست.
تنها سرنخ برای شناسایی قاتل زن سالخورده، تصویری از او در دوربین مداربسته بود. اما قاتل گریم کرده و صورتش را نیز پوشانده بود و در این شرایط نحوه راه رفتنش بود که دست او را رو کرد.
رئیس کل دادگستری مازندران از بازداشت عوامل کانال تلگرامی «شکار مزدور» در شهرهای غربی استان توسط اداره کل اطلاعات استان خبر داد و افزود: مجرمین با صدور قرار مناسب به زندان معرفی شدند.
رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم اجرای قانون سه درصد اشتغال معلولان در ادارات گفت که هم اکنون ۷۰۰ هزار نفر دارای معلولیت در کشور از بیکاری رنج می برند.