کد خبر : 240625
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۰۶ - 13:32
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

رحمانی‌فضلی: برای ثبت‌نام در انتخابات مجلس دوازدهم تصمیمی نگرفته‌ام

وزیر کشور دولت دوازدهم می‌گوید که هنوز هیچ تصمیمی درباره ورود به انتخابات مجلس نگرفتم.

رحمانی‌فضلی: برای ثبت‌نام در انتخابات مجلس دوازدهم تصمیمی نگرفته‌ام

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منیبان نوشت: عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور دولت دوازدهم، در واکنش به برخی گمانه‌ها مبنی بر اعلام کاندیداتوری او در انتخابات مجلس دوازدهم گفت: بنده هیچ تصمیمی درباره ورود به انتخابات مجلس دوازدهم نگرفتم.

او در واکنش به اینکه آیا امکان اعلام کاندیداتوری شما در انتخابات مجلس دوازدهم وجود دارد؟ افزود: در هر صورت عالم امکان است و در این عالم هیچ چیزی بعید نیست اما بنده فعلاً تصمیمی ندارم.

رحمانی فضلی در پاسخ به اینکه وزیرکشور دولت دوازدهم به عنوان چهره اصولگرا در دولت مذکور شناخته می‌شد،در صورت ورود به انتخابات مجلس دوازدهم از طرف جناح و حزبی اعلام کاندیداتوری می‌کنید و یا به صورت فردی اقدام می‌کنید،تصریح کرد:هنوز هیچ تصمیمی درباره ورود به انتخابات مجلس نگرفتم به این معنی که بیش از ۹۰ درصد احتمال می دهم که در انتخابات مجلس دوازدهم اعلام کاندیداتوری نکنم.

وزیر کشور دولت دوازدهم همچنین خاطرنشان کرد: بنده اصلاً برای ورود به انتخابات مجلس دوازدهم فکر نکردم و افراد دیگری هم که در این مورد از بنده پرسیدند همین پاسخ را دادم و گفتم برای حضور در انتخابات آینده فکر نکردم البته یک بار در مجلس بودم.

گفتنی است؛ اخیرا جمهوریت نوشت: انتخابات مجلس دوازدهم ده ماه دیگر در اسفندماه ۱۴۰۲ ، آوردگاه نیروهای سیاسی برای ورود به ساختمان هرمی شکل بهارستان است.

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور دولت های یازدهم و دوازدهم که انتخابات های زیادی برگزار کرده است، یکی از چهره های دولت حسن روحانی است که برای این انتخابات کاندیدا خواهد شد. او که سابقه نمایندگی مجلس را در کارنامه خود دارد در حال ارزیابی نامزدی از تهران، شیروان، قوچان یا مشهد است.

رحمانی فضلی از چهره های نزدیک به روحانی و لاریجانی است و نقش مهمی در انتخابات آتی در تعیین و انسجام بخشی به نیروهای جریان موسوم به اعتدال، برای انتخابات مجلس دوازدهم خواهد داشت.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: متهمان اصلی پرونده چای دبش فرار کرده‌اند/ اکبر طبری ۳۰ سال حکم داشت؛ اما آزاد شده و توضیحی هم برای مردم ارائه نشده است
نماینده مجلس: متهمان اصلی پرونده چای دبش فرار کرده‌اند/ اکبر طبری ۳۰ سال حکم داشت؛ اما آزاد شده و توضیحی هم برای مردم ارائه نشده است

میثم ظهوریان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در صحن علنی مجلس گفت: ما قطعا فساد سیستمی در حکومت نداریم، اما می‌توان به قطع به این اشاره کرد که مبارزه سیستمی با فساد هم نداریم و نیاز به به شکل‌گیری یک سیستم جدی و مؤثر برای مبارزه با فساد داریم.

درباره زمان پرداخت یارانه ۷۰۰ هزار تومانی هنوز جمع‌بندی خاصی صورت نگرفته!
درباره زمان پرداخت یارانه ۷۰۰ هزار تومانی هنوز جمع‌بندی خاصی صورت نگرفته!

رئیس سازمان برنامه و بودجه در پاسخ به سوالی درباره زمان پرداخت یارانه ۷۰۰ هزار تومانی، عنوان کرد: هنوز جمع‌بندی خاصی صورت نگرفته و در حال گفت‌و‌گو درباره این موضوع هستیم.

زاکانی قطعا نمی تواند مجددا شهردار شود / سند
زاکانی قطعا نمی تواند مجددا شهردار شود / سند

عارف معاون اول رئیس جمهور پیرو مصوبه قبلی مصوبه ای را ابلاغ کرد که شرط ۳ سال شهردار بودن را از این مصوبه حذف کرده و با این شرایط زاکانی نمی تواند در دوره بعد شهردار تهران شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است