کد خبر : 240482
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۰۵ - 10:19
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۵۲.۷ میلیون تُن کالا از اصفهان جابه‌جا شد

سرپرست اداره حمل و نقل کالای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اصفهان گفت: سال گذشته ۵۲.۷ میلیون تُن کالا از مبادی این استان جابه‌جا شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۰.۵ درصد رشد داشت.

۵۲.۷ میلیون تُن کالا از اصفهان جابه‌جا شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محسن مقدسی افزود: در این مدت تعداد بارنامه‌های صادره از مبادی استان نیز ۱.۵ درصد افزایش داشت.

به نوشته ایرنا؛ وی اضافه کرد: جابه‌جایی این مقدار کالا از مبادی استان با سه میلیون و ۲۲۷ هزار سفر انجام شده است.

وی افزود: عمده کالاهای جابه‌جا شده شامل کالاهای فلزی، ترکیبات نفتی و شیمیایی، کالاهای ساختمانی، سیمان، مواد معدنی، مواد غذایی، محصولات کشاورزی و سایر بوده است.

سرپرست اداره حمل و نقل کالای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان بیان کرد: سال گذشته میزان تُناژ طی شده کالا در مبادی استان ۲۱ هزار و ۴۱۸ میلیون تُن کیلومتر بود.

وی خاطرنشان کرد: ۴۹ هزار و ۳۳۷ نفر راننده، ۳۶ هزار و ۴۵۸ دستگاه خودرو و ۴۷۵ شرکت در حوزه حمل و نقل کالا در استان اصفهان فعالیت می‌کنند.

مقدسی، میانگین عمر ناوگان حمل‌ و نقل باری استان اصفهان در بخش سنگین را حدود ۲۰ سال، نیمه سنگین ۳۰ سال و نیمه سبک ۱۹.۶ سال اعلام کرد.

باستان اصفهان در زمینه حمل کالا سهم ۱۰ درصدی از کل کشور را به خود اختصاص داده است و رُتبه نخست کشور در مجموع تناژ حمل شده را در اختیار دارد.

این استان دارای ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه است که بدلیل موقعیت خاص آن در مرکز و بعنوان چهار راه ترانزیت بار و مسافر کشور، رُتبه نخست حمل بار و رُتبه سوم حمل مسافر را داراست.

اخبار مرتبط:
فرونشست بحران ملی اصفهان؛همکاری علمی برای صیانت از میراث جهانی آغاز شد
فرونشست بحران ملی اصفهان؛همکاری علمی برای صیانت از میراث جهانی آغاز شد

بحران فرونشست در بناهای تاریخی اصفهان در واقع بحران ملی است از این رو همکاری‌های ملی برای کنترل این بحران در دستور کار قرار گرفت.

اراضی تملیکی دریاچه سد زاینده‌رود آزادسازی می‌شود
اراضی تملیکی دریاچه سد زاینده‌رود آزادسازی می‌شود

اصفهان- مدیر بهره‌برداری سد و نیروگاه‌های زاینده‌رود و کوهرنگ گفت: با ابلاغ مراجع ذی‌صلاح عملیات اجرای حکم آزادسازی اراضی تملیکی واقع در بستر و حریم دریاچه سد زاینده‌رود آغاز شد.

«بوچرینگ» روش نوین در حوزه کلاهبرداری رمز ارزها است
«بوچرینگ» روش نوین در حوزه کلاهبرداری رمز ارزها است

رئیس پلیس فتا استان اصفهان گفت:مجرمان سایبری با استفاده از روش بوچرینگ، قربانیان خود را با ارتباطات عاطفی در گروه ها و پلتفرم های دوست یابی هدف قرار داده و از آنها کلاهبرداری می‌کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است