کد خبر : 240476
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۰۵ - 09:58
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

“کووید-۱۹”، جان ۴۶ اصفهانی را گرفت

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: ۴۶ نفر در استان بر اثر ابتلا به بیماری "کووید-۱۹" در ماه نخست امسال جان خود را از دست دادند یعنی در فروردین ماه بطور متوسط روزانه یک و نیم نفر مرگ و میر ناشی از کرونا در اصفهان رُخ داده است.

“کووید-۱۹”، جان ۴۶ اصفهانی را گرفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ پژمان عقدک افزود: از بین موارد مرگ و میر ناشی از کرونا در فروردین امسال ۴۱ فوتی، قطعی و پنج فوتی، مشکوک به بیماری “کووید-۱۹” بوده است.

به نوشته ایرنا؛ وی با اشاره به روند کاهش آمار کرونا در استان از ۲ هفته اخیر تاکنون اظهار داشت: در این مدت تعداد افراد مراجعه‌کننده دارای علائم کرونا، جواب‌های مثبت آزمایش کرونا و میزان بستری افراد کاهش یافته است.

وی با بیان‌اینکه تعداد بیماران بدحال کرونایی و بستری در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) مراکز درمانی اصفهان نیز مختصری کاهش یافته است، هشدار داد: تا زمانی که بیمار بدحال و بستری در بخش مراقبت‌های ویژه داشته باشیم، باز هم احتمال مرگ و میر وجود دارد.

عقدک با بیان اینکه در این هفته هیچ‌یک از شهرستان‌های استان در وضعیت بسیار پُرخطر و قرمز کرونایی قرار نداشتند، خاطرنشان کرد: شهرستان‌های خور و بیابانک، نایین، اردستان، خوانسار، سمیرم، فریدونشهر و نطنز در وضعیت نارنجی و پُرخطر، شهرستان‌های بُرخوار، خمینی‌شهر، کاشان و لنجان در وضعیت عادی و سایر شهرها در وضعیت زرد و به نسبت پُرخطر کرونایی قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در باره احتمال وقوع موج بعدی کرونا در کشور و استان تصریح کرد: درباره اینکه آیا موج دیگری هم خواهیم داشت یا خیر، باید منتظر ماند اما آنچه از نظر علمی وجود دارد این است که ویروس کرونا بطور مداوم تغییر شکل می‌دهد.

عقدک همچنین در باره پیدایش بیماری‌های “تب کریمه کنگو” و “مالاریا” از ابتدای سالجاری تاکنون در استان گفت: تا امروز گزارشی در این زمینه دریافت نکرده‌ایم.

وی با اشاره به به پیدایش چند مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در استان بویژه در مناطق غربی در سال گذشته خاطرنشان کرد: در ۱۰ سال گذشته در مناطقی مانند فریدن و فریدونشهر واقع در غرب استان موارد ابتلا به این بیماری وجود داشت و تب کریمه کنگو به نوعی بومی آنجا شد.

بیماری تب کریمه کنگو از بیماری‌های مشترک میان انسان و دام است که از راه گزش کَنه آلوده منتقل می‌شود و علائم مشکوک به آن باید جدی گرفته شود زیرا زمان نقش بسیار مهمی در درمان این بیماری ویروسی دارد.

بر اساس آخرین گزارش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مربوط به سوم اردیبهشت جاری، ۱۳۱ بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از بین آنها ۲۸ بیمار بدحال در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار دارند.

همچنین در این تاریخ ۲ فوتی قطعی ناشی از کرونا در استان اصفهان گزارش شده است.

از ابتدای همه‌گیری کووید-۱۹ در اصفهان تاکنون حدود ۵۲۱ هزار نفر بطور قطعی به این بیماری مبتلا شده‌اند و جمع فوتی‌های این استان به بیش از ۱۹ هزار نفر رسیده است.

اخبار مرتبط:
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود

معاون امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: رفع موانع اجرای پروژه‌های روستایی زمانی محقق می‌شود که دستگاه‌های اجرایی با حضور در محل و گفت‌وگوی مستقیم با ذینفعان، به توافق عملیاتی برسند.

تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند
تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند

استاندار اصفهان گفت: با اجرای طرح تعویض ۴۰۰ هزار چراغ پرمصرف معابر در سطح استان، ۱۰۰ مگاوات از مصرف انرژی برق اصفهان کاهش خواهد یافت.

محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد
محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد

ارئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: همدست قاتل که ۷ سال پیش با مرخصی از زندان متواری شده بود در عملیات ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است