کد خبر : 240393
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۰۴ - 16:51
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

قیمت پنیر به کیلویی ۳۰۰ هزار تومان رسید!

در مغازه‌های سطح شهر قیمت پنیر از ۴۰ هزار تومان شروع می‌شود تا ۳۰۰ هزار تومان هم عرضه می‌شود.

قیمت پنیر به کیلویی ۳۰۰ هزار تومان رسید!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اعتمادآنلاین نوشت: قیمت انواع پنیر در میوه و تره‌بار هم چندان ارزان نیست.در این میادین هم کف قیمت قیمت پنیر لیقوان ممتاز در میادین ۱۵۵ هزار تومان است. پنیر لیقوان درجه یک اما هزار تومان ارزان‌تر است. این کالا ۱۴۳ هزار تومان به فروش می‌رود. در این بازار پنیر تبریز ممتاز و درجه یک هم با تفاوت اندکی با هم عرضه می‌شود. قیمت این کالاها به ترتیب ۱۲۹ هزار تومان و ۱۱۵ هزار تومان است.

در میادین پنیر لاکتیکی پاستوریزه و پنیر سفید زیر صد هزار تومان است. یعنی کیلویی ۶۳ هزار تومان و حداکثر ۸۷ هزار تومان است.

اما قیمت همین پنیرهای سفید در لبنیاتی‌ها سطح شهر کیلویی ۱۰۵ تا ۱۳۰ هزار تومان است. در مغازه‌های سطح شهر هم انواع پنیر صبحانه که عمدتا گرمی ۴۵۰ تا ۵۵۰ است به قیمت حداقل ۴۲ هزار تومان و حداکثر ۶۰ هزار تومان است.

قیمت این پنیرها در فروشگاه کوروش، جامبو و فروشگاه‌های بزرگی از این دست بین ۳۷ هزار تومان تا ۶۱ هزار تومان است. به عنوان مثال در کوروش خریدان پنیر روزانه ۵۱۰ گرمی حدود ۶۱ هزار تومان است. در این فروشگاه پنیر خامه‌ای ویلی نزدیک به ۵۳ تومان عرضه می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با گران شدن قیمت شیر در فصل جاری قیمت انواع لبنیات بویژه پنیر نیز رشد کند.

اخبار مرتبط:
سکه امامی ۱۹۰ میلیون تومان شد؛ هر گرم طلای ۱۸ عیار هم ۱۸ میلیون و ۶۷۴ هزار تومان/ دلار به ۱۵۵ هزار و ۳۴۰ تومان رسید
سکه امامی ۱۹۰ میلیون تومان شد؛ هر گرم طلای ۱۸ عیار هم ۱۸ میلیون و ۶۷۴ هزار تومان/ دلار به ۱۵۵ هزار و ۳۴۰ تومان رسید

تسنیم نوشت: هر گرم طلای ۱۸ عیار به ۱۸ میلیون و ۶۷۴ هزار تومان و طلای ٢۴ عیار به ۲۴ میلیون و ۸۹۹ هزار تومان رسید.

قیمت طلا در بازار ریخت/ بهای سکه بیش از ۷ میلیون تومان کاهش یافت
قیمت طلا در بازار ریخت/ بهای سکه بیش از ۷ میلیون تومان کاهش یافت

قیمت انواع مسکوکات و مصنوعات طلا روز یکشنبه ۱۲ بهمن ماه رو به کاهش بود به طوری که سکه تمام بیش از ۶ میلیون تومان از حباب قیمتی خود را از دست داد و به ۱۹۲ میلیون تومان رسید.

روغن موتور هم کمیاب و گران شد
روغن موتور هم کمیاب و گران شد

هم‌زمان با تشدید کمبود روغن موتور در بازار، بررسی گزارش‌های بورسی از افزایش رسمی قیمت‌ها پرده برمی‌دار وضعیتی که در کنار اختلال عرضه، به گران‌فروشی دامن زده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است