کد خبر : 240254
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۰۳ - 14:19
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

حریق سنگین در سردخانه اباذر خمینی‌شهر

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خمینی‌شهر از حریق سنگین در سردخانه اباذر در جاده خمینی‌شهر به نجف‌آباد خبر داد.

حریق سنگین در سردخانه اباذر خمینی‌شهر

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی مرادیان مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خمینی‌شهر اظهار داشت: ساعت ۹ و ۳۵ دقیقه صبح امروز حادثه حریق در سردخانه اباذر در جاده خمینی‌شهر به نجف‌آباد، بلوار الغدیر به آتش‌نشانی خمینی‌شهر اعلام شد.

به نوشته فارس؛ وی افزود: بلافاصله ایستگاه‌های چهارگانه آتش‌نشانی خمینی‌شهر به همراه ۴ دستگاه اطفائیه کمکی از اصفهان، درچه، کوشک، نجف‌آباد، اصغرآباد و گلدشت به محل حادثه اعزام شدند.

مرادیان با بیان اینکه در این حادثه یکی از آتش‌نشانان خمینی‌شهر مصدوم شد، بیان کرد: در این حادثه صندوق‌های چوبی و پلاستیکی در محوطه سردخانه اباذر دچار حریق شده بودند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خمینی‌شهر گفت: تلاش آتش‌نشانان برای اطفای این حریق سنگین ادامه دارد.

اخبار مرتبط:
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان با اشاره به پروژه بازآفرینی «خیابان ابوذر رهنان» توسط این سازمان گفت: این گذر با ارتقاء فضای پیاده‌محور به فضایی گردشگرپذیر تبدیل شد.

زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند
زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند

فرمانده انتظامی شهرستان شاهین شهر گفت: زن و مرد معتادی که در شاهین شهر ۴ میلیارد ریال طلا از منزل یک شهروند سرقت کردند، دستگیر شدند.

۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند
۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان اصفهان از اجرای مرحله هفدهم طرح آرامش پلیس استان خبر داد و گفت: در این طرح ۱۵۳ نفر خرده فروش مواد مخدر دستگیر شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است