کد خبر : 239914
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۳۱ - 11:49
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

افطاری قالیباف با علی لاریجانی، «انتخاباتی» بود؟

مشاور رییس مجلس دهم با اشاره به برداشت‌های سیاسی و انتخاباتی از جلسه افطاری اخیر روسای ادوار مجلس با میزبانی محمدباقر قالیباف گفت: بنده از طرف آقای دکتر لاریجانی این موضوع را رد می‌کنم.

افطاری قالیباف با علی لاریجانی، «انتخاباتی» بود؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جمهوریت نوشت: منصور حقیقت‌پور، مشاور علی لاریجانی در زمان ریاست در مجلس دهم گفت: مشاور رییس مجلس دهم با اشاره به برداشت‌های سیاسی و انتخاباتی از جلسه افطاری اخیر روسای ادوار مجلس با میزبانی محمدباقر قالیباف گفت: بنده از طرف آقای دکتر لاریجانی این موضوع را رد می‌کنم.

مهم‌ترین بخش‌های این گفت‌و‌گو را در ادامه می‌خوانید:

  • آقای قالیباف اخیرا از روسای سابق مجلس برای یک مراسم افطاری دعوت کردند، ایشان بر پایه یک اخلاق حسنه و سنت خوب اسلامی در ماه مبارک رمضان که برای تحبیب قلوب و توسعه مهربانی‌ها صورت می‌گیرد، این مراسم را ترتیب داده و دیدار ۴ نفره‌ای داشتند.
  • در این رابطه برداشت‌های سیاسی زیادی در سطح جامعه صورت گرفته که این جلسه رویکردهای انتخاباتی و جریانی و سیاسی، در ارتباط با ریاست آقای قالیباف و این دست از مسائل داشته است.
  • بنده از طرف آقای دکتر لاریجانی هر رویکرد و برداشت سیاسی و انتخاباتی در این جلسه را رد می‌کنم.
  • این نوع رفاقت ها باید ادامه پیدا کند و آقایان دور هم بنشینند اما این جلسه صرفا یک جلسه افطاری بوده است که آقای قالیباف در ارتباط با آن دعوت کردند.

 

اخبار مرتبط:
موافقت رهبر انقلاب با عفو بیش از ۲ هزار محکوم
موافقت رهبر انقلاب با عفو بیش از ۲ هزار محکوم

با موافقت رهبر انقلاب، بیش از دو هزار نفر از محکومان قضایی مشمول عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات شدند.

سخنگوی وزارت خارجه در مورد رقیق کردن اورانیوم ۶۰ درصد: قرار نیست که جزئیات مذاکره را در یک نشست رسانه‌ای بیان کنم
سخنگوی وزارت خارجه در مورد رقیق کردن اورانیوم ۶۰ درصد: قرار نیست که جزئیات مذاکره را در یک نشست رسانه‌ای بیان کنم

بقائی درباره رقیق کردن اورانیوم ۶۰ درصد گفت: قرار نیست جزئیات مذاکره را در یک نشست رسانه‌ای بیان کنم. موضوعات مذاکراتی در اتاق مذاکره مطرح می‌شود و مواضع ایران هم اگر جایی بخواهد علنی بیان شود در زمان خودش حتما توسط وزارت خارجه این کار انجام خواهد شد.

پدافند هوایی آماده پاسخگویی به هرگونه تهدید است
پدافند هوایی آماده پاسخگویی به هرگونه تهدید است

امیر سرتیپ علیرضا الهامی فرمانده قرارگاه مشترک پدافندهوایی خاتم الانبیا (ص) از مواضع و سایت‌های پدافندی شمال‌غرب ارتش بازدید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است