کد خبر : 239657
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۲۹ - 12:46
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

روزنامه جمهوری اسلامی: دولت اعتقادات مذهبی مردم را سست کرده است/ حضور مردم در روز قدس که ملاک دین‌داری نیست

روزنامه جمهوری اسلامی با مدیریت مسیح مهاجری در شماره امروز خودش نوشت: عملکرد نادرست حکمرانان کشورمان، عوارض منفی زیادی در جامعه برجای گذاشته که خطرناک‌ترین آن‌ها سست شدن اعتقادات مذهبی مردم است.

روزنامه جمهوری اسلامی: دولت اعتقادات مذهبی مردم را سست کرده است/ حضور مردم در روز قدس که ملاک دین‌داری نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: حضور عده‌ای از مردم در مراسم شب‌های قدر، روز قدس و مجالس مذهبی را معیار و ملاک دین‌داری عموم مردم ندانید. لایه‌های مختلف جامعه با تنوعی که دارند، با تمایلات متفاوتی زندگی می‌کنند. کسانی که با دیدن مراسم مذهبی درباره گرایش مردم نظر می‌دهند، فقط بخشی از جامعه را می‌بینند و از آنچه در زیر پوست جامعه می‌گذرد بی‌خبرند.

بسیاری از ما رسانه‌ای‌ها در همان ماه‌های اول شروع به کار دولت سیزدهم با صداقت و دلسوزی تأکید کردیم که اکثر وزرای این دولت برای پیشبرد امور کشور مناسب نیستند. در آن زمان، به شکل‌های مختلف که نیازی به توضیح درباره آن‌ها نیست، به ما فهماندند که نباید وارد این عرصه شویم، زیرا آن‌ها بهترین افراد را برای مدیریت برگزیده‌اند که در مدت کوتاهی کشور را متحول خواهند کرد. حالا که نزدیک دو سال از تشکیل این دولت می‌گذرد، عزل و نصب‌ها در سطح وزیران و مدیران ارشد کاملاً نشان داده است که حق با ما بود، ولی چه سود که حضرات بسیار دیر به این واقعیت پی بردند. البته اگر بنایشان بر این باشد که به همین عزل و نصب‌ها اکتفا کنند، معلوم می‌شود هنوز هم فقط به بخشی از واقعیت‌ها پی برده‌اند. بخش اقتصادی کشور بطور کامل دچار فقر مدیریت است، بخش فرهنگی نیز همینطور و بخش سیاست، اعم از داخلی و خارجی، نیز.

مهم‌تر اینکه علاوه بر ناکارآمد بودن افراد، اصولاً نگاهی که حکمرانان به مسائل، اعم از اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دارند، دچار ایراد‌های اساسی است. وقتی تصور این باشد که مشکلات فرهنگی و اجتماعی را می‌توان با زور و جریمه حل کرد، وقتی گمان کنند تورم را با ۲۰ یا ۳۰ درصد افزایش حقوق و در همان زمان بالا بردن ۳۰ تا ۵۰ درصد قیمت کالا‌ها و هزینه خدمات می‌توان مهار کرد و وقتی استقبال فوق‌العاده مردم از برقراری روابط با عربستان نتواند به حکمرانان بفهماند که این مردم با تمام وجود خواهان تنش زدائی با غرب و برقرار کردن روابط متوازن بین‌الملل هستند، چگونه می‌توان انتظار داشت با عزل و نصب چند نفر از وزیران و مدیران ارشد مشکلات کشور حل شود؟ اگر می‌خواهید موفق به حل مشکلات کشور شوید، نگاهتان را عمیق و گسترده کنید تا بتوانید تمام واقعیت‌ها را ببینید.

اخبار مرتبط:
وزارت نیرو؛ از مدیریت بحران تا قربانی‌سازی رسانه‌ای
وزارت نیرو؛ از مدیریت بحران تا قربانی‌سازی رسانه‌ای

پس از ماه‌ها فشار رسانه‌ها، هشدار متخصصان و نارضایتی فزاینده افکار عمومی از وضعیت آب و برق کشور، سرانجام علی‌آبادی، وزیر نیرو، تصمیم گرفت معاونان خود در بخش آب و برق را تغییر دهد؛ معاونانی که از دولت پیشین و از دوره وزارت محرابیان به او به ارث رسیده بودند و عملکردشان همواره محل انتقاد جدی کارشناسان بود.

آمریکا فهرست تحریم‌های ایران را اضافه کرد
آمریکا فهرست تحریم‌های ایران را اضافه کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا از وضع تحریم‌های جدیدی در ارتباط با ایران خبر داد.

روایت خبرگزاری فارس از تجمعات امروز در تهران
روایت خبرگزاری فارس از تجمعات امروز در تهران

به نظر می‌رسد با وجود تلاش رسانه‌های معاند برای بزرگ‌نمایی وضعیت، فضای عمومی کشور نسبت به اینگونه فراخوان‌ها بی‌تفاوت است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است