کد خبر : 239439
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۲۸ - 12:16
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

استیضاح وزیر صمت اعلام وصول شد

یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، اعلام وصول تقاضای استیضاح محمدرضا فاطمی امین وزیر صنعت معدن و تجارت را قرائت کرد.

استیضاح وزیر صمت اعلام وصول شد

به گزارش سایت خبری مدارا، ایرنا نوشت: محمد رشیدی عضو هیات رئیسه مجلس در جلسه علنی روز دوشنبه مجلس شورای اسلامی آن را اعلام کرد و گفت: طرح استیضاح سیدرضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت طی نامه کمیسیون صنایع و معادن پس از بررسی های لازم مطابق ماده ۲۰۱ آیین نامه داخلی مجلس که با امضای ۴۰ تن از نمایندگان تقدیم هیات رئیسه شده است، اعلام وصول می شود.

وی افزود: طبق ماده ۲۲۳ آئین نامه داخلی مجلس، وزیر صمت حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز موظف به حضور در مجلس و ارائه توضیحات در جلسه علنی خواهد بود.

اخبار مرتبط:
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود

هم‌زمان با اعلام نرخ سوم بنزین، دولت از حذف سهمیه خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل خبر داده است. طبق مصوبه دولت، به این خودروها معادل سهمیه اول و دوم (۶۰ و ۱۰۰ لیتر)، بنزین ۵۰۰۰ تومانی اختصاص می‌یابد. طبق این مصوبه سهمیه اول و دوم خودروهای پلاک دولتی و خودروهای خارجی حذف خواهد شد. اشخاص دارای بیش از یک خودرو، فقط برای یک خودرو سهمیه اول و دوم بنزین را خواهند داشت و مابقی به نرخ سوم تعیین می‌شود. میزان سهمیه دوم خودروهای سی‌ان‌جی سوز نیز از ابتدای بهمن نصف می‌شود.

از نیمه دوم آذر، نرخ بنزین با استفاده از کارت جایگاه‌ها، ۵۰۰۰ تومان می‌شود
از نیمه دوم آذر، نرخ بنزین با استفاده از کارت جایگاه‌ها، ۵۰۰۰ تومان می‌شود

طبق این مصوبه سهمیه اول و دوم خودروهای پلاک دولتی و خودروهای خارجی حذف خواهد شد. اشخاص دارای بیش از یک خودرو، فقط برای یک خودرو سهمیه اول و دوم بنزین را خواهند داشت و مابقی به نرخ سوم تعیین می‌شود. میزان سهمیه دوم خودروهای سی‌ان‌جی سوز نیز از ابتدای بهمن نصف می‌شود.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: قرار بود ارز ترجیحی به ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان افزایش پیدا کند، اما به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: قرار بود ارز ترجیحی به ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان افزایش پیدا کند، اما به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس، با تشریح آخرین وضعیت کالابرگ و منابع مالی آن گفت: اجرای این طرح در قوانین بودجه و برنامه هفتم پیش‌بینی شده، اما تحقق آن به اصلاح نظام دهک‌بندی وابسته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است