کد خبر : 238551
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۲۱ - 17:53
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

دادستان خراسان: «همسایگان» بی‌حجاب‌ها را به پلیس لو بِدهند!

دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان جنوبی گفت: اگر در یک ساختمان افرادی وجود دارند که کشف حجاب می‌کنند و این امر را تبلیغ می‌کنند باید به پلیس گزارش داده شود.

دادستان خراسان: «همسایگان» بی‌حجاب‌ها را به پلیس لو بِدهند!

به گزارش سایت خبری مدار؛ همشهری نوشت: دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان جنوبی گفت: اگر در یک ساختمان افرادی وجود دارند که کشف حجاب می‌کنند و این امر را تبلیغ می‌کنند باید به پلیس گزارش داده شود.

حجت الاسلام علی نسائی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان جنوبی در جمع رسانه ها اظهارداشت: افرادی که در داخل خودرو اقدام به کشف حجاب کنند وسایل نقلیه شان از یک تا ۲۰ روز توقیف می‌شود و افراد بی حجاب در اماکن عمومی جریمه نقدی می‌شوند.

وی افزود: افراد مجرم در زمینه عفاف و حجاب، وقتی به محاکم معرفی و احضار می‌شوند بر اساس ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی، بالای یک میلیون تومان جریمه و درصورت تکرار با افزایش جریمه و محرومیت امکانات در جامعه روبرو خواهند شد.

وی گفت: بانوان کارمند ادارات هم چنانچه در تایم خارج از وقت اداری و در خارج از محیط کار اقدام به کشف حجاب کنند و شناسایی شوند، مشخصاتشان به دستگاه مربوط ارسال و در کمیته انضباطی در رابطه با این افراد در پایان سال تصمیم گیری می‌شود.

اخبار مرتبط:
فرماندار مشهد: بازداشت‌شدگان مراسم مرحوم علی‌کردی در اختیار قوه قضاییه هستند
فرماندار مشهد: بازداشت‌شدگان مراسم مرحوم علی‌کردی در اختیار قوه قضاییه هستند

فرماندار مشهد ضمن تأیید بازداشت ۸ نفر از فعالان سیاسی در مراسم ترحیم مرحوم علی‌کردی، گفت: بازداشت‌شدگان مراسم دیروز همچنان در اختیار قوه قضاییه قرار دارند. انتظار ما این بود زمانی که به درخواست خودشان تمهیدات لازم فراهم شده است، مراسم ترحیم به اغتشاش تبدیل نشود، ولی متاسفانه با حرکاتی غیرمعقول مواجه شدیم.

کمبود بارندگی داشته باشیم؛ آب طالقان هم جوابگو نخواهد بود
کمبود بارندگی داشته باشیم؛ آب طالقان هم جوابگو نخواهد بود

مدیر پژوهشکده مطالعات و تحقیقات منابع آب گفت: انتقال آب از طالقان فقط بخشی از مشکل کمبود آب پایتخت را مرتفع می‌کند و قرار نیست به طور کلی کمبود آب را از بین ببرد، اگر کمبود بارش ادامه داشته باشد آب طالقان هم جوابگو نیست.

فوت ۲ نفر بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا در استان کرمانشاه تأیید شد / دانشگاه علوم پزشکی: این بیماری با سرعت قابل توجهی در سطح استان گسترش یافته است
فوت ۲ نفر بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا در استان کرمانشاه تأیید شد / دانشگاه علوم پزشکی: این بیماری با سرعت قابل توجهی در سطح استان گسترش یافته است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: بررسی روند ابتلاء و تحلیل داده‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد که این موج بیماری در حال عبور از مرحله اوج است و پیش‌بینی می‌شود در صورت تداوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، طی چهار هفته آینده شاهد کاهش تدریجی موارد ابتلاء و ورود به سیر نزولی بیماری باشیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است