کد خبر : 238332
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۲۰ - 13:10
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

نماینده مجلس: قالیباف، فردی مستبد است

رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به صحبت‌های نوروزی نماینده رباط کریم که او را مستبد خواند، گفت: من شما را می‌بخشم اما شما آبروی مجلس شورای اسلامی را حفظ کنید.

نماینده مجلس: قالیباف، فردی مستبد است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی کلیات لایحه پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار حسن نوروزی نماینده رباط کریم خطاب به قالیباف گفت: از سه سال و نیم ما طرح مهریه را به مجلس شورای اسلامی دادیم اما رئیس مجلس شورای اسلامی جلوی مطرح شدن آن را گرفت و آن را عقب انداخت اما این لایحه دی‌ماه سال گذشته آمده است و اکنون در دستور کار مجلس قرار گرفته این ظلم بین و استبداد رئیس مجلس است.

در واکنش به این صحبت‌ها، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: این‌که من مستبد هستم یا نه، نمی‌خواهم به آن جواب دهم و این را به خدا و شما و دوستان واگذار می‌کنم.

قالیباف اضافه کرد: اما شما آقای نوروزی گفتید لایحه خشونت دی‌ماه سال گذشته به مجلس شورای اسلامی آمده و الان مطرح می‌شود حال این‌که یک فوریت این لایحه در ۲۹ اردیبشهت ماه سال ۱۴۰۰ در مجلس شورای اسلامی تصویب شد و اکنون بعد از گذشت دو سال در دستور مجلس قرار گرفته است.

وی ادامه داد: شما به بنده تهمت می‌زنید، من شما را در ماه مبارک رمضان می‌بخشم اما آبروی مجلس شورای اسلامی را حفظ کنید.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: لایحه «حمایت از زنان در برابر خشونت» به‌زودی در دستور مجلس قرار می‌گیرد
نماینده مجلس: لایحه «حمایت از زنان در برابر خشونت» به‌زودی در دستور مجلس قرار می‌گیرد

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به هشدار اخیر مقام معظم رهبری درباره خشونت علیه زنان و همچنین تاکید رئیس مجلس بر تعیین تکلیف لایحه «حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت»، به زودی این لایحه در دستور مجلس قرار می‌گیرد.

مصوبه مهم بنزینی دولت ابلاغ شد
مصوبه مهم بنزینی دولت ابلاغ شد

معاون اول رئیس جمهور آیین‌نامه سوییچ سهمیه سوخت (فعلا بنزین) از کارت سوخت به کارت بانکی با عاملیت وزارت اقتصاد را به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ کرد.

روحانی: نباید خوشبینانه خطر حمله اسرائیل را نادیده بگیریم
روحانی: نباید خوشبینانه خطر حمله اسرائیل را نادیده بگیریم

حسن روحانی با اشاره به تجربیات گذشته، تصریح کرد برخی کارشناسان غیرواقع‌بینانه احتمال حمله آمریکا و اسرائیل را کم می‌دانستند و این نگاه می‌توانست کشور را دچار بحران کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است