کد خبر : 238294
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۲۰ - 11:16
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

محمدعلی نجفی از زندان آزاد شد

محمدعلی نجفی چند ماه قبل درخواست عفو کرد که نامه او از طریق زندان در اختیار کمیسیون عفو و بخشودگی قرار گرفت و پرونده او نیز مثل بقیه زندانیان که درخواست عفو داده‌بودند، مورد بررسی قرار گرفت تا این‌که با درخواست عفوش موافقت شد.

محمدعلی نجفی از زندان آزاد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جام جم نوشت: شهردار پیشین تهران که به اتهام قتل همسر دوم خود در زندان به سر می‌برد، پس از نزدیک به چهار سال، عفو و از زندان آزاد شد.

محمدعلی نجفی، شهردار پیشین تهران، هفتم خرداد۹۸ همسر دوم خود به نام میترا استاد را با شلیک گلوله در خانه‌شان در محله سعادت‌آباد تهران به قتل رساند. ساعاتی بعد از ارتکاب این قتل، برسر مزار والدین خود در شهرستان رفت و سپس خود را به پلیس تهران تسلیم کرد.

او در جریان تحقیقات پلیسی-قضایی اعلام کرد با همسرش اختلافات خانوادگی داشته که همین باعث شده میان آنها در آن روز بگو مگو شکل بگیرد و بعدهم عصبانی شده و این اتفاق تلخ رقم خورده‌است. اتهامات شهردار پیشین تهران قتل عمدی همسرش، حمل و نگهداری سلاح غیرمجاز و ایراد صدمه بدنی عمدی منتهی به جرح بود. پرونده وی با صدور جلب به دادرسی به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد. این در حالی بود که متهم توانست از خانواده مقتول با پرداخت دیه رضایت بگیرد و  بخشیده شود. در ادامه قضات دادگاه کیفری نجفی را از جنبه عمومی جرم به شش سال و شش ماه زندان محکوم کردند. علاوه بر این، شهردار پیشین بابت نگهداری سلاح نیز به دو سال حبس از سوی دادگاه انقلاب محکوم شد.

چند ماه قبل او درخواست عفو کرد که نامه او از طریق زندان در اختیار کمیسیون عفو و بخشودگی قرار گرفت و پرونده او نیز مثل بقیه زندانیان که درخواست عفو داده‌بودند، مورد بررسی قرار گرفت تا این‌که با درخواست عفوش موافقت شد. بنابراین نام وی در فهرست زندانیان مورد عفو قرار گرفت و بعد از گذشت نزدیک به چهارسال از محکومیتش، از زندان آزاد شد.

اخبار مرتبط:
ایتا از دسترس خارج شد
ایتا از دسترس خارج شد

این پیام‌رسان در هیچ یک از نسخه های وب و اپلیکیشن قابل دسترس نبوده و در وضعیت «در حال اتصال» است.

اژه‌ای: باید در حجاب و حیا در مسیری گام برداریم که طلایه‌دار آن زهرای اطهر است
اژه‌ای: باید در حجاب و حیا در مسیری گام برداریم که طلایه‌دار آن زهرای اطهر است

رئیس قوه قضائیه گفت: باید در ولایت‌مداری و در عفاف و حجاب و حیا در مسیری گام برداریم که طلایه‌دار آن زهرای اطهر است؛ اگر چنین باشد شفاعت ایشان در محشر شامل حال ما می‌شود و وجود مقدس ایشان در این دنیا نیز دست ما را می‌گیرد.

سیلاب و کولاک ۱۳ استان را درگیر کرد
سیلاب و کولاک ۱۳ استان را درگیر کرد

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر گفت: وقوع بارش‌های رگباری، ۱۳ استان کشور را درگیر کرده و تاکنون به بیش از 3هزار نفر امداد رسانی شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است