کد خبر : 237540
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۱۲ - 23:10
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

دروغ دولت برملا شد/ سفیر ایران در عراق: جمهوری اسلامی هنوز نتوانسته طلبش از عراق را وصول کند

«محمد کاظم آل صادق»در گفت وگو با برنامه «تحت الخطین» در شبکه «العراقیه الاخباریه» گفت که طبق آمار مقامات عراقی، ۸۰ درصد آب عراق از ترکیه و بین ۸ الی ۱۰ درصد آن از ایران می‌آید.

دروغ دولت برملا شد/ سفیر ایران در عراق: جمهوری اسلامی هنوز نتوانسته طلبش از عراق را وصول کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شفقنا نوشت: «محمد کاظم آل صادق»در گفت وگو با برنامه «تحت الخطین» در شبکه «العراقیه الاخباریه» گفت که طبق آمار مقامات عراقی، ۸۰ درصد آب عراق از ترکیه و بین ۸ الی ۱۰ درصد آن از ایران می‌آید.

«محمد کاظم آل صادق» سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق گفت که منطقه با بحران خشکسالی مواجه است و به طور ضمنی تأکید کرد که مشکل کم آبی عراق ارتباطی به ایران ندارد.

سفیر ایران در عراق همچنین گفت: «ایران با مشکل کم آبی مواجه است، رودی که از شهر اصفهان عبور می‌کند، کاملا خشکیده است و کشاورزان علیه دولت تظاهرات می‌کنند. در مناطق جنوبی گوسفندان و حیوانات از تشنگی تلف می‌شوند و به برخی روستاها و مناطق با تانکر، آب‌رسانی می‌شود. در کل منطقه با بحران خشکسالی مواجه است».

«محمد کاظم آل صادق» در خصوص طلب مالی ایران از عراق نیز گفت ایران بالغ بر ۱۱ میلیارد دلار از محل فروش گاز و برق از عراق طلب دارد.

این در حالی است که دولت سیزدهم چندی پیش اعلام کرد که بدون ‎برجام طلب ایران از عراق دریافت شده است.

اخبار مرتبط:
معرفی وزیر اقتصاد جدید به تعویق افتاد
معرفی وزیر اقتصاد جدید به تعویق افتاد

محسن اسماعیلی معاون امور مجلس رئیس‌جمهور گفت: طبق اصل ۱۳۵ قانون اساسی، رئیس‌جمهور فرصت دارد ضمن تعیین سرپرست برای وزارتخانه‌هایی که وزیر ندارند تا مدت سه ماه نسبت به معرفی گزینه مورد نظر اقدام کند و این کار حتماً در مهلت قانونی انجام خواهد شد.

هدف عراقچی از سفر به عربستان چه بود؟
هدف عراقچی از سفر به عربستان چه بود؟

مرتضی مکی گفت: سفر آقای عراقچی به ریاض از جنبه‌های گوناگون بسیار حائز اهمیت است. عربستان در دور قبلی مذاکرات که منتهی به توافق برجام شد، یکی از موانع اصلی در مسیر امضا و اجرای این توافق‌نامه به شمار می‌رفت. اما اکنون شرایط متفاوتی حاکم است، کشورهای عربی منطقه به‌ دنبال توافقی جدی هستند.

رویترز: ایران و آمریکا با وجود اختلاف بر سر خطوط قرمز، مذاکره را ادامه می‌دهند
رویترز: ایران و آمریکا با وجود اختلاف بر سر خطوط قرمز، مذاکره را ادامه می‌دهند

خبرگزاری رویترز در گزارشی با عنوان «ایران و آمریکا در میانه اختلافات بر سر خطوط قرمز، مذاکرات هسته‌ای را ادامه می‌دهند» نوشت: مذاکره کنندگان ارشد ایران و آمریکا امروز، یکشنبه، مذاکرات را به‌منظور پرداختن به برنامه هسته‌ای تهران ادامه می‌دهند؛ این در حالی است که پیش از سفر دونالد ترامپ به خاورمیانه، واشینگتن موضع خود را سخت‌تر کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است