کد خبر : 237540
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۱۲ - 23:10
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

دروغ دولت برملا شد/ سفیر ایران در عراق: جمهوری اسلامی هنوز نتوانسته طلبش از عراق را وصول کند

«محمد کاظم آل صادق»در گفت وگو با برنامه «تحت الخطین» در شبکه «العراقیه الاخباریه» گفت که طبق آمار مقامات عراقی، ۸۰ درصد آب عراق از ترکیه و بین ۸ الی ۱۰ درصد آن از ایران می‌آید.

دروغ دولت برملا شد/ سفیر ایران در عراق: جمهوری اسلامی هنوز نتوانسته طلبش از عراق را وصول کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شفقنا نوشت: «محمد کاظم آل صادق»در گفت وگو با برنامه «تحت الخطین» در شبکه «العراقیه الاخباریه» گفت که طبق آمار مقامات عراقی، ۸۰ درصد آب عراق از ترکیه و بین ۸ الی ۱۰ درصد آن از ایران می‌آید.

«محمد کاظم آل صادق» سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق گفت که منطقه با بحران خشکسالی مواجه است و به طور ضمنی تأکید کرد که مشکل کم آبی عراق ارتباطی به ایران ندارد.

سفیر ایران در عراق همچنین گفت: «ایران با مشکل کم آبی مواجه است، رودی که از شهر اصفهان عبور می‌کند، کاملا خشکیده است و کشاورزان علیه دولت تظاهرات می‌کنند. در مناطق جنوبی گوسفندان و حیوانات از تشنگی تلف می‌شوند و به برخی روستاها و مناطق با تانکر، آب‌رسانی می‌شود. در کل منطقه با بحران خشکسالی مواجه است».

«محمد کاظم آل صادق» در خصوص طلب مالی ایران از عراق نیز گفت ایران بالغ بر ۱۱ میلیارد دلار از محل فروش گاز و برق از عراق طلب دارد.

این در حالی است که دولت سیزدهم چندی پیش اعلام کرد که بدون ‎برجام طلب ایران از عراق دریافت شده است.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: تورم و گرانی یقه جامعه را گرفته است / پیگر افزایش حقوق کارگران هستیم
نماینده مجلس: تورم و گرانی یقه جامعه را گرفته است / پیگر افزایش حقوق کارگران هستیم

یک عضو کمیسیون اجتماعی گفت: برای تورم و گرانی که امروز یقه جامعه را گرفته است باید تدبیری باشد تا اقشار آسیب‌پذیر جامعه به‌ویژه کارگران و دهک‌های پایین را بیش از این اذیت نکند. هرچند بحث افزایش حقوق کارگران و ساز و کار ارتقاء دریافتی‌شان مربوط به شورای عالی کار است، اما در کمیسیون اجتماعی پیگیر این قضیه بودیم که واقعاً شورای عالی کار متناسب با تورم و گرانی حقوق و دستمزدشان را افزایش دهد.

واکنش شورای عالی انقلاب فرهنگی به مقاله‌ی کیهان با عنوان ردپای سند ۲۰۳۰ در شورا: انتساب برچسب‌های نخ‌نما شده به نهادی که اعضای آن منصوب مستقیم ولی امر مسلمین هستند، تضعیف جایگاه ولایت است
واکنش شورای عالی انقلاب فرهنگی به مقاله‌ی کیهان با عنوان ردپای سند ۲۰۳۰ در شورا: انتساب برچسب‌های نخ‌نما شده به نهادی که اعضای آن منصوب مستقیم ولی امر مسلمین هستند، تضعیف جایگاه ولایت است

شورای عالی انقلاب فرهنگی در واکنش به درج یک مقاله وارده در کیهان با عنوان«ردپای سند ۲۰۳۰ در شورای عالی انقلاب فرهنگی»، جوابیه‌ای ارسال کرده است.

خطیب‌زاده، معاون وزیر خارجه: روابط ایران و چین مبتنی بر انتخاب است، نه اجبار
خطیب‌زاده، معاون وزیر خارجه: روابط ایران و چین مبتنی بر انتخاب است، نه اجبار

رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه امروز با بیان اینکه فارغ از اینکه یکجانبه‌گرایی آمریکا نظام بین‌الملل را با چه چالش‌هایی مواجه کند، روابط ایران و چین روابطی اصیل، ماندگار، تمدنی و تاریخی است، گفت: روابط ایران و چین، مبتنی بر انتخاب و نه از روی اجبار است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است