علی فتحاللهزاده مدیرعامل استقلال با انتشار پستی در صفحه شخصیاش از مدیریت باشگاه استقلال استعفا کرد.
به گزارش سایت خبری مدارا؛خبرورزشی نوشت: مدیر عامل باشگاه استقلال بعد از ناتوانی در پرداخت بدهی استراماچونی و مطالبات بازیکنان و کادر فنی و هم چنین حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا از سمت خود کنارهگیری کرد.
او دیروز در جریان بازی استقلال – ذوب آهن توهینهای بسیاری از سمت تماشاگران استقلال شنید.
علی فتحاللهزاده دقایقی پیش در نامهای به حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان کشور از سمت خود استعفا کرد.
سخنگوی باشگاه پرسپولیس گفت: ما در حال بررسی این ادعا هستیم و بخش فنی ما در حال پیگیری است که ببیند آیا در این ایام هکی صورت گرفته یا خیر. فعلا تا بررسی نکردن همه ابعاد این ماجرا بیش از این نمی توان در موردش صحبت کرد.
یکی از اعضای کمیته مشورتی مسابقهای که آن را مسابقه افتخار نامیدهاند، گفت امیدوار است فیفا با اجازهدادن به جشنهای برنامهریزیشده کار درست را انجام دهد؛ چرا که چهار سال پیش از تیمها خواسته بودند به فرهنگ کشور قطر احترام بگذارند. اریک وال همچنین گفت این جشنها بخشی از فرهنگ سیاتل هستند، بنابراین باید مورد احترام تیمهای مهمان قرار گیرند.
با وجود رایزنیهای مثبت انجام شده، جلسه شورای تامین استان خراسان رضوی یک خروجی ناامیدکننده برای استقلالیها داشت؛ عدم صدور مجوز میزبانی ورزشگاه امام رضا (ع) از نبرد استقلال و گلگهر.