کد خبر : 237499
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۱۲ - 10:36
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

امام جمعه شهرستان بندرلنگه: فروشندگان به بی‌حجاب‌ها چیزی نفروشند!

امام جمعه شهرستان بندرلنگه گفت که مردم در بحث حجاب نهی از منکر کنند و فروشندگان به بی‌حجابان چیزی نفروشند و ادارات خدمتی به این افراد ندهند.

امام جمعه شهرستان بندرلنگه: فروشندگان به بی‌حجاب‌ها چیزی نفروشند!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اعتمادآنلاین نوشت: امام جمعه شهرستان بندرلنگه گفت که مردم در بحث حجاب نهی از منکر کنند و فروشندگان به بی‌حجابان چیزی نفروشند و ادارات خدمتی به این افراد ندهند.

جواد اسماعیل‌نیا امام جمعه شهرستان بندرلنگه گفت: نقش زنان در انقلاب ما در و در جهاد تبیین هم بسیار پررنگ است. دشمن به دنبال ایجاد انحراف در فکر اعتقاد و رفتار زنان جامعه و به دنبال آن از بین بردن حیا و عفت عمومی است و همه می‌دانند اگر حیا و غیرت از بین رفت شیرازه دین و خانواده از هم می پاشد همین بلایی که به سر مسلمانان آندلس آمد.

حجت‌الاسلام اسماعیل‌نیا گفت: مظاهر کشف حجاب صحنه رنج‌آور این روزهای شهر ما شده است برخی مسافران نوروزی با کشف حجاب و روزه‌خواری علنی حریم‌الهی را می‌شکنند دل مومنین به درد آمده است.

این استاد حوزه و دانشگاه خاطر نشان کرد: ما ضمن محکومیت این اقدام از مسؤولان کشوری مربوط انتظار داریم زودتر برای مقابله عملی با کشف حجاب طرح و برنامه اجرایی خود را اعلام و تکلیف را روشن نمایند.

وی ادامه داد: البته مردم نیز در زمینه نهی از منکر وظیفه سنگینی بر عهده دارند ای برادر و خواهر شیعه سنی مسلمان غیرتتان کجا رفته ؟ برای ۱۰۰ هزار تومان درآمد در ماه رمضان در ملا عام صبحانه و ناهار برای افراد کشف حجاب کرده پهن می‌کنید؟ این اعانه بر اثم است کمک به ترویج گناه است کار شما حرام است و در آمد تان نیز حرام .

امام جمعه شهرستان بندرلنگه بیان داشت: مردم نهی از منکر کنند فروشندگان به این گونه افراد چیزی نفروشند، ادارات خدمتی به این افراد ندهند.

معاون حوزه علمیه خواهران کشور گفت: دیروز شاهد صدور بیانیه تبیینی وزارت کشور در خصوص کشف حجاب ها بودیم. ضمن تشکر از عزیزان به خاطر اعلام موضع رسمی نظام مبنی بر عدم عقب نشینی در مسئله حجاب اما به نظرم این بیانیه بسیار دیرهنگام و مبهم بود اکثر کشف کنندگان حجاب از روی جوزدگی و ناآگاهی این کار را می‌کنند، روشنگری لازم است اما روشنگری نباید مانع برخورد قاطع با افراد متعمد باشد.

اخبار مرتبط:
رییس شورای شهر تهران: آلودگی‌ هوای تهران ناشی از خشکسالی است
رییس شورای شهر تهران: آلودگی‌ هوای تهران ناشی از خشکسالی است

رییس شورای شهر تهران: شاهد آلودگی‌ هوا ناشی کم آبی و خشکسالی است. با فضای سبز و مصرف بهینه آب باید مقابل آلودگی بایستیم.

معاون پیشین پلیس راهور: راننده فقط باید در شهر پلاک شده، فعالیت کند / به هیچ وجه با رانندگان تاکسی‌های اینترنتی صحبت نکنید
معاون پیشین پلیس راهور: راننده فقط باید در شهر پلاک شده، فعالیت کند / به هیچ وجه با رانندگان تاکسی‌های اینترنتی صحبت نکنید

معاون پیشین پلیس راهور فراجا از مسئولان درخواست کرد که برای صدور مجوز فعالیت تاکسی‌های اینترنتی سخت‌گیری‌های لازم همانند تاکسی‌های معمولی و عادی را لحاظ کنند و گفت: شرایط احراز هویت رانندگان تاکسی‌های اینترنتی باید دقیق‌تر شود.

چمران، رئیس شورای شهر تهران: هزینۀ بازسازی خانه‌های تخریب‌شده در جنگ، برای هر متر مربع ۲۰ میلیون تومان اعلام شده، اما نهایی نشده
چمران، رئیس شورای شهر تهران: هزینۀ بازسازی خانه‌های تخریب‌شده در جنگ، برای هر متر مربع ۲۰ میلیون تومان اعلام شده، اما نهایی نشده

رییس شورای شهر تهران در خصوص بازسازی خانه‌های تخریب شده در جنگ، گفت: هزینه بازسازی برای هر متر مربع ۲۰ میلیون تومان اعلام شده اما نهایی نشده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است