کد خبر : 237438
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۱۱ - 15:34
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

بیانیه وزارت کشور درباره حجاب «مدیرمسئول کیهان» را راضی نکرد/ حسین شریعتمداری: کشف حجاب یک حرکت امنیتی است

به عقیده حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان، بی گمان کشف حجاب از سوی بسیاری از خانم‌های کشف حجاب کننده ناشی از ناآگاهی و فریب خوردگی آنهاست ولی این پدیده در مجموع یک حرکت امنیتی است که عبور از خاکریز عفاف را نشانه رفته است.

بیانیه وزارت کشور درباره حجاب «مدیرمسئول کیهان» را راضی نکرد/ حسین شریعتمداری: کشف حجاب یک حرکت امنیتی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان گفت: بیانیه وزارت محترم کشور اولاً بسیار دیرهنگام صادر شده است و در حالی که چند ماهی از پدیده پلشت کشف حجاب می گذرد، سئوال این است که تاخیر مورد اشاره چه دلیل قابل قبولی داشته است؟!

شریعتمداری گفت: درباره برخورد با بی حجابی و مقابله با کشف حجاب کنندگان، از صراحت لازم برخوردار نیست و با عرض پوزش، «دوپهلو» به نظر می رسد و دیگر آن که تاکید بیانیه بر درخواست از مراجع دینی، فرهنگی و اجتماعی برای تبیین حجاب اگرچه درخواست بجایی است ولی روشنگری و تبیین نباید مانع برخورد با کشف حجاب کنندگان باشد.

شریعتمداری گفت: بی گمان کشف حجاب از سوی بسیاری از خانم های کشف حجاب کننده ناشی از ناآگاهی و فریب خوردگی آنهاست ولی این پدیده در مجموع یک حرکت امنیتی است که عبور از خاکریز عفاف را نشانه رفته است و تسامحی که تاکنون نسبت به آن وجود داشته است با هیچ منطق شرعی، قانونی و اخلاقی قابل توجیه نیست. و البته امید آن است که بیانیه وزارت کشور، اگرچه دیرهنگام ولی آغازی بر پایان دادن به این هنجارشکنی باشد.

اخبار مرتبط:
خبر مهم شورای نگهبان درباره رفع فیلتر تلگرام
خبر مهم شورای نگهبان درباره رفع فیلتر تلگرام

درخصوص موضوع رفع فیلتر تلگرام با توجه به تفسیرهای شورای نگهبان اظهار نظر قطعی نیازمند اطلاع از جزئیات هرگونه توافق احتمالی است.

غزل، دختر هوشنگ، پنبه پهلوی را در پاریس زده است!
غزل، دختر هوشنگ، پنبه پهلوی را در پاریس زده است!

چند روز پیش، روزنامه‌ی فرانسوی لوموند در گزارشی مفصل به وضعیت اپوزیسیون ایرانی خارج از کشور پرداخت؛ گزارشی که در آن، رضا پهلوی به‌عنوان فردی توصیف شده که نیم قرن است از ایران دور مانده و در رؤیای بازگشت به تخت سلطنت می‌سوزد.

نماینده مجلس: مخالفت‌ پزشکیان با قانون حجاب مسبب گسترش  فساد و فحشا در کشور شد!/ آقای پزشکیان ریشه بارش‌های کم  را در گناهان خودتان ببینید!  
نماینده مجلس: مخالفت‌ پزشکیان با قانون حجاب مسبب گسترش  فساد و فحشا در کشور شد!/ آقای پزشکیان ریشه بارش‌های کم  را در گناهان خودتان ببینید!  

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور درباره کمبود آب و احتمال تخلیه تهران، گفت: ظاهرا آقای پزشکیان گله کرده است که اگر تا آذر بارندگی نداشته باشیم چه خواهد شد؛ از خود آقای پزشکیان سوال می‌کنیم چرا بارندگی‌ها کم شده است؟

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است