کد خبر : 237406
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۱۰ - 14:26
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

اتوبوس بی.آر.تی در خیابان ولیعصر آتش گرفت

سخنگوی سازمان آتش نشانی:ساعت ۱۱ امروز ­یک دستگاه اتوبوس مسافربری در بالاتر از پارک ملت خیابان ولیعصر دچار آتش سوزی شد.

اتوبوس بی.آر.تی در خیابان ولیعصر آتش گرفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ صداوسیما نوشت: سخنگوی سازمان آتش نشانی: ساعت ۱۱ امروز ­یک دستگاه اتوبوس مسافربری در بالاتر از پارک ملت خیابان ولیعصر دچار آتش سوزی شد.

جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی از آتش سوزی در  یک دستگاه اتوبوس بی آر تی در خیابان ولیعصر تهران خبر داد و  گفت: در این حادثه آتش سوزی، با اقدام به موقع راننده این اتوبوس خوشبختانه به کسی آسیبی نرسید و مسافران قبل از شروع حریق از اتوبوس پیاده شدند.

به گفته آقای ملکی، علت آتش سوزی در دست بررسی است.

اخبار مرتبط:
بارورسازی همزمان ابرها در تهران و ۳ منطقه کشور
بارورسازی همزمان ابرها در تهران و ۳ منطقه کشور

سرپرست سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی از اجرای عملیات بارورسازی در چهار منطقه کشور و برنامه‌ریزی برای تقویت زیرساخت‌های پژوهشی و آزمایشگاهی خبر داد.

هشدار سیل به برخی استان‌ها در اوج خشکسالی
هشدار سیل به برخی استان‌ها در اوج خشکسالی

بارش‌های شدید مدیترانه‌ای در هفته آینده، به‌دلیل خشکسالی طولانی و کاهش نفوذپذیری خاک، خطر وقوع سیلاب‌های ناگهانی را در مناطق غربی و جنوب‌غربی کشور به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌دهد.

رئیس قوه قضائیه: جمع‌آوری اطلاعات از افراد و بردن و فرد و خانواده او زیر چتر اطلاعاتی برخلاف موازین شرعی و قانونی است
رئیس قوه قضائیه: جمع‌آوری اطلاعات از افراد و بردن و فرد و خانواده او زیر چتر اطلاعاتی برخلاف موازین شرعی و قانونی است

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: گزارشی برای بخش‌های نظارتی می‌آید و مراحلی را طی می‌کند؛ گاهی اوقات قبل از این‌که فرد را در جریان قرار بدهند، رئیس کل دادگستری در جریان قرار گیرد، مسئول مافوق در جریان قرار گیرد و ... شروع به اقداماتی از جمله جمع آوری اطلاعات و ... می‌کنند. خود فرد و خانواده را زیر چتر اطلاعاتی می‌برند که خود این در بسیاری مواقع خلاف شرع، قانون و ضرر است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است