کد خبر : 236868
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۰۲ - 20:39
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

فردا پنجشنبه اول ماه مبارک رمضان است

دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: فردا پنجشنبه سوم فروردین، اول ماه مبارک رمضان است.

فردا پنجشنبه اول ماه مبارک رمضان است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در این اطلاعیه آمده است: به اطلاع  عموم برادران و خواهران ایمانی و ملت شریف ایران می‌رساند: بر اساس گزارش‌های موثق از گروه‌های رصدگر در غروب روز چهارشنبه دوم فروردین ۱۴۰۲، حلول ماه مبارک رمضان برای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، مدظله‌العالی محرز شده است؛بنابراین فردا پنجشنبه سوم فروردین، اول ماه مبارک رمضان می‌باشد.

از خداوند متعال آرزوی توفیق و بهره‌مندی کامل از برکات این ماه شریف را مسئلت داریم.

اخبار مرتبط:
معاون رئیس‌جمهور: ۱۰ درصد دستگیرشدگان اعتراضات زنان بودند که آزاد شدند
معاون رئیس‌جمهور: ۱۰ درصد دستگیرشدگان اعتراضات زنان بودند که آزاد شدند

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: در جریان فضاهای پرالتهاب اعتراضات، حدود ۱۰ درصد از افراد زنان بودند که به صورت کوتاه‌‌مدت نگهداری شدند و بعد از گفت‌وگو از آن محیط خارج شدند.

اسرائیل هیوم: ترامپ مذاکره با ایران را کنار گذاشت/ طرح با میانجیگری سعودی و عمان مطرح شده بود/ تمرکز ترامپ روی حمله نظامی
اسرائیل هیوم: ترامپ مذاکره با ایران را کنار گذاشت/ طرح با میانجیگری سعودی و عمان مطرح شده بود/ تمرکز ترامپ روی حمله نظامی

اسرائیل هیوم نوشت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، پیشنهاد استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ایالات متحده، برای ازسرگیری مذاکرات با ایران را رد کرده و به‌جای آن، رویکردی «فعال» را برگزیده است که بر فشار شدید اقتصادی و نظامی تمرکز دارد؛ از جمله پیگیری تهدید «آماده و مسلح» او. اکنون تنها پرسش‌های باقی‌مانده این است که این رویکرد چگونه و چه زمانی اجرا خواهد شد.

کیهان: تعداد افراد حاضر در اعتکاف های مساجد بیشتر از معترضان است
کیهان: تعداد افراد حاضر در اعتکاف های مساجد بیشتر از معترضان است

روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری نوشت: یک مقایسه آماری ساده میان تجمعات پراکنده اغتشاشگران و حضور میلیونی مردم در مناسبت‌های مذهبی و ملی، عمق تنهائی دشمن را نشان می‌دهد. در حالی که کل جمعیت آشوبگر در شلوغ‌ترین حالت در سراسر کشور به چند هزار نفر (آن هم به صورت لکه‌ای و نقطه‌ای) نمی‌رسید، برخی آمارهای لرزه بر اندام ضدانقلاب انداخت: حضور بی‌سابقه جوانان(حدود۱.۵ میلیون معتکف) در مراسم اعتکاف امسال، آن هم با رشد ۳۰ درصدی نسبت به سال گذشته، نشان داد که ریشه جوان ایرانی در معنویت است، نه در دلارهای نایاک و موساد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است