کد خبر : 236670
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۰۱ - 17:31
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

اولین گاف رئیسی در سال ۱۴۰۲

در حالی که ارزش اسمی یارانه نقدی در دولت سیزدهم سه تا چهار برابر شده، رئیسی در پیام نوروزی خود گفت در دولت او یارانه شش تا ۱۰ برابر شده است.

اولین گاف رئیسی در سال ۱۴۰۲

به گزارش سایت خبری مدارا؛  ابراهیم رئیسی در حالی از شش تا ده برابر کردن یارانه سخن گفت که محاسبات، عدد دیگری را نشان می‌دهد.

به  نوشته اقتصادنیوز، در حالی که ارزش اسمی یارانه نقدی در دولت سیزدهم سه تا چهار برابر شده، رئیسی در پیام نوروزی خود گفت در دولت او یارانه شش تا ۱۰ برابر شده است. بدین ترتیب رئیس دولت سیزدهم نخستین اشتباه اقتصادی خود در سال ۱۴۰۲ را تنها چند دقیقه بعد از تحویل سال مرتکب شد.

سید ابراهیم رئیسی در پیام تبریک نوروزی خود، با اشاره به تجربه حذف ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومان در اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۱، گفت: «یکی از نقاط اوجِ تبلور اعتماد مردم و دولت، مقطع مردمی‌سازی یارانه‌ها در اجرای قانون مجلس یعنی در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ بود. دولت در این موضوع با مردم صادقانه سخن گفت. از چند ماه قبل کاملاً مردم را در جریان قرار داد، ضرورت‌های این اقدام را تبیین نمود، در اجرا هم سعی کرد جبران‌هایی را در نظر بگیرد و یارانه‌ها را شش تا ۱۰ برابر کرد.»

ابراهیم رئیسی در حالی از شش تا ده برابر کردن یارانه سخن گفت که محاسبات، عدد دیگری را نشان می‌دهد.

سوای آنکه ارزش یارانه ۴۵ هزار تومان در آذر ۸۹ و جبران معیشتی ۵۵ هزار تومان خانوار تک‌نفره در آذر ۹۸ در آن زمان ارزش بسیار بیشتری از بهار ۱۴۰۱ مورد اشاره رئیسی داشته‌اند، ظاهرا آقای رئیسی در محاسباتش پرداخت «یارانه معیشتی» دولت حسن روحانی را فراموش کرده است.

با احتساب دو یارانه ۴۵ و ۵۵ هزار تومانی و تغییر به ارقام ۳۰۰ و ۴۰۰ می‌توان گفت که کل یارانه پرداختی به حدود ۳ تا ۴ برابر افزایش پیدا کرده است، نه ۶ تا ۱۰ برابر!

اخبار مرتبط:
اعضای جریان انقلاب اسلامی خطاب به صدیقی: بمانید و امید جبهه انقلاب را ناامید نکنید/ صدیقی: ای کاش در کربلا بودیدI فیلم
اعضای جریان انقلاب اسلامی خطاب به صدیقی: بمانید و امید جبهه انقلاب را ناامید نکنید/ صدیقی: ای کاش در کربلا بودیدI فیلم

تعدادی از هواداران و اعضای جریان انقلاب اسلامی به دیدار حجت الاسلام صدیقی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر رفته و ضمن حمایت از ایشان خواستار حضور وی در نمازجمعه تهران شدند.

عراقچی: توافقی که بتواند استمرار ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را تضمین کند، در دسترس است
عراقچی: توافقی که بتواند استمرار ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را تضمین کند، در دسترس است

وزیر امور خارجه ایران با اشاره به اینکه «توافقی که بتواند استمرار ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را تضمین کند، در دسترس است»، تاکید کرد که چنین توافقی باید ادامه غنی‌سازی ایران و رفع موثر تحریم‌ها را در بر داشته باشد.

معاون وزیر خارجه روسیه: مسکو آماده است برای پیشبرد گفت‌وگوها میان ایران و آمریکا، در زمینه «انتقال مواد هسته‌ای اضافی» همکاری کند
معاون وزیر خارجه روسیه: مسکو آماده است برای پیشبرد گفت‌وگوها میان ایران و آمریکا، در زمینه «انتقال مواد هسته‌ای اضافی» همکاری کند

خبرگزاری «ریا نووستی» گزارش داد که وزارت خارجه روسیه از آمادگی این کشور برای کمک به خارج‌سازی مواد هسته‌ای مازاد ایران با هدف تسهیل دستیابی تهران و واشنگتن به توافقی جدید خبر داده است. سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه، در این‌باره گفت که مسکو آماده است برای پیشبرد گفت‌وگوها میان ایران و آمریکا، در زمینه انتقال مواد هسته‌ای اضافی همکاری کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است