کد خبر : 236582
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۲۹ - 10:25
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

سفر عراقچی و خرازی به دمشق برای دیدار با مقامات ارشد سوریه

کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران روز گذشته برای دیدار با مقامات ارشد سوریه وارد دمشق شد. عباس عراقچی در این سفر او را همراهی می کند.

سفر عراقچی و خرازی به دمشق برای دیدار با مقامات ارشد سوریه

به گزارش سایت خبری مدارا؛  کمال خرازی و هیات همراه در فرودگاه دمشق مورد استقبال مهدی سبحانی سفیر ایران در سوریه و همچنین جمعی از مدیران ارشد وزارت خارجه قرار گرفت.

کمال خرازی در مدت اقامت خود در دمشق با بشار اسد رئیس جمهور، فیصل مقداد وزیر امور خارجه و عبد الستار السید وزیر اوقاف سوریه دیدار و گفتگو خواهد کرد.

قرار است رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی روز دوشنبه با حضور جمعی از نخبگان سیاسی، فرهنگی سوریه اجتماعی سوریه در کتابخانه اسد (کتابخانه ملی) شهر دمشق درباره سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران سخنرانی کند.

اخبار مرتبط:
پاک‌نژاد: شرایط فروش نفت ایران همانند شرایط قبل از اسنپ‌بک است
پاک‌نژاد: شرایط فروش نفت ایران همانند شرایط قبل از اسنپ‌بک است

وزیر نفت با تأکید بر تداوم صادرات نفت کشور، گفت: فروش نفت ایران همانند دوره قبل از اسنپ‌بک ادامه دارد و هرگونه نوسان در میزان فروش، نتیجه پویایی بازار و تغییر شاخص‌های قیمتی و تحولات بین‌المللی است.

روزنامه اصولگرا: پهلویست‌ها و رجویست‌ها در تجمع ۲۰۰‌ نفرۀ مشهد به جان هم افتادند
روزنامه اصولگرا: پهلویست‌ها و رجویست‌ها در تجمع ۲۰۰‌ نفرۀ مشهد به جان هم افتادند

ارگان مطبوعاتی نزدیک به علی اکبر ولایتی تجمعات هنجارشکنانه که یکشنبه هفته گذشته در سبزوار و به بهانه مراسم ختم خسرو علی‌کردی کلید خورد و روز جمعه 21 آذر با حضور چند چهره مشهور ضد ایرانی در مشهد ضریب داده شد، یک پروژه ضد امنیتی واضح است که دلایل مختلفی برای تشریح آن وجود دارد.

عراقچی: ایران با عظمت هست یا نیست به خودمان مربوط است، آمریکا به نظامی که انتخاب کرده‌ایم احترام بگذارد
عراقچی: ایران با عظمت هست یا نیست به خودمان مربوط است، آمریکا به نظامی که انتخاب کرده‌ایم احترام بگذارد

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجهدر گفت وگو با مستند شبکه الجزیره گفت: اینکه الان ایران در یک موقعیت با عظمت هست یا نیست به خود ما مربوط می‌شود. توصیه می‌کنم آمریکا به مردم ایران و به نظامی که مردم ایران برای خودشان انتخاب کرده‌اند، احترام بگذارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است