کد خبر : 236582
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۲۹ - 10:25
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

سفر عراقچی و خرازی به دمشق برای دیدار با مقامات ارشد سوریه

کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران روز گذشته برای دیدار با مقامات ارشد سوریه وارد دمشق شد. عباس عراقچی در این سفر او را همراهی می کند.

سفر عراقچی و خرازی به دمشق برای دیدار با مقامات ارشد سوریه

به گزارش سایت خبری مدارا؛  کمال خرازی و هیات همراه در فرودگاه دمشق مورد استقبال مهدی سبحانی سفیر ایران در سوریه و همچنین جمعی از مدیران ارشد وزارت خارجه قرار گرفت.

کمال خرازی در مدت اقامت خود در دمشق با بشار اسد رئیس جمهور، فیصل مقداد وزیر امور خارجه و عبد الستار السید وزیر اوقاف سوریه دیدار و گفتگو خواهد کرد.

قرار است رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی روز دوشنبه با حضور جمعی از نخبگان سیاسی، فرهنگی سوریه اجتماعی سوریه در کتابخانه اسد (کتابخانه ملی) شهر دمشق درباره سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران سخنرانی کند.

اخبار مرتبط:
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!

رحیم پور ازغدی در گفتگویی ویژه از حضور پسر نلسون ماندلا و پسر چگوارا در راهپیمایی اربعین امسال خبر داد و به قدرت معنوی این مراسم جهانی اشاره کرد.

جدل نیابتی ایران و آمریکا بر سر یک نفتکش بالا گرفت
جدل نیابتی ایران و آمریکا بر سر یک نفتکش بالا گرفت

تانکر عظیم توقیف‌شده توسط نیروهای آمریکایی در نزدیکی ونزوئلا، سال‌ها بخشی از ناوگان سایه بوده و قبلاً توسط مقامات آمریکایی به‌خوبی شناخته شده بود به‌خاطر نقش آن در تجارت نفت ایران.

حمله ثابتی به تسنیم: از این خبرگزاری که معلوم است بودجه‌اش از کجا می‌آید انتظار حقیقت گویی نمی‌رود! این‌ها رسانه زیاد دارند و پول پاشی می‌کنند
حمله ثابتی به تسنیم: از این خبرگزاری که معلوم است بودجه‌اش از کجا می‌آید انتظار حقیقت گویی نمی‌رود! این‌ها رسانه زیاد دارند و پول پاشی می‌کنند

امیر حسین ثابتی با ادعای این که حق را دنبال می کند و مسامحه نمی کند گفت: اگر شما این گونه دوست ندارید و فکر می کنید شأن نمایندگی چیز دیگری است اشکال ندارد، دوست نداشته باشید، الحمدلله رسانه هم که زیاد دارید، پول پاشی هم که می کنید، همین که بعضی از رسانه ها در این ماجرا از سردار حسن زاده دفاع می کنند و به ما فحش می دهند این سند افتخار ماست چون اهل فن می دانند که بعضی از این رسانه ها اگر پول نگیرند امکان ندارد خبری را منتشر کنند چه برسد که چنین پروژه رسانه ای رو جلو ببرند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است