کد خبر : 236518
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۲۸ - 18:47
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

شورای نگهبان بودجه ۱۴۰۲ را تایید کرد

سخنگوی شورای نگهبان از برطرف شدن ابهامات و ایرادات بودجه ۱۴۰۲ خبر داد و گفت نامه تایید لایحه بودجه به رئیس مجلس ارسال شده و فرآیند ابلاغ آن انجام خواهد شد.

شورای نگهبان بودجه ۱۴۰۲ را تایید کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در گفتگو با صدا و سیما از تایید لایحه بودجه خبر داد.

او گفت: در مرحله قبل نسبت به این لایحه ابهامات و ایراداتی داشتیم. بعد از اصلاحات مجلس و بررسی های شورای نگهبان به این نتیجه رسیدیم که لایحه خلاف شرع و قانون اساسی نیست و آماده ابلاغ و فرایند اجراست.

او گفته نامه  به رئیس مجلس ارسال شده و در ادامه رئیس مجلس باید فرآیند ابلاغ به دولت را انجام بدهد.

پیش از این شورای نگهبان لایجه بودجه را به دلیل ابهامات طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت به مجلس برگردانده بود تا پس از رفع ابهامات، دوباره در شورای نگهبان مورد بررسی قرار گیرد.

بر اساس گزارش های منتشر شده، طرح حمایت از سهامداران خرد در برنامه بودجه ۱۴۰۲ دارای ابهاماتی بود و مورد تایید شورای نگهبان قرار نگرفت.

اخبار مرتبط:
وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است
وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است

وزیر نفت گفت: برنامه‌ریزی برای تکمیل بیش از ۳۰ طرح بزرگ صنعت نفت با سرمایه‌گذاری حدود ۱۰ میلیارد دلار تا پایان ۱۴۰۴ از اولویت‌های اجرایی و عملیاتی وزارت نفت است.

موج انصراف متقاضیان از نهضت ملی مسکن
موج انصراف متقاضیان از نهضت ملی مسکن

در اردیبهشت ۱۴۰۴، دولت و بانک تخصصی مسکن سقف تسهیلات ساخت در قالب طرح نهضت ملی مسکن را از ۸۰۰ میلیون تومان به ۶۵۰ میلیون تومان کاهش دادند.

کامران ندری: دولت باید بین دو گزینه خاموشی یا افزایش قیمت یکی را انتخاب کند
کامران ندری: دولت باید بین دو گزینه خاموشی یا افزایش قیمت یکی را انتخاب کند

یک اقتصاددان گفت: دولت در وضعیتی قرار گرفته که باید بین دو گزینه دشوار انتخاب کند؛ خاموشی یا افزایش قیمت. هر دو گزینه موجب نارضایتی می‌شود، اما افزایش قیمت‌ها ممکن است نارضایتی بیشتری در پی داشته باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است