کد خبر : 236507
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۲۸ - 16:36
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نیلوفر حامدی و الهه محمدی را آزاد کنید

دبیرکل حزب ندا در نامه‌ای به رییس قوه قضاییه درباره نیلوفر حامدی و ‌الهه محمدی خواستار آزادی این دو روزنامه‌نگار شد.

نیلوفر حامدی و الهه محمدی را آزاد کنید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در نامه شهاب‌الدین طباطبایی آمده است:

«به نام خدا

حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای محسنی اژه‌ای

رییس محترم عدلیه

با سلام و احترام؛

استحضار دارید پس از عفو گسترده و راهگشای بهمن‌ماه جاری، همچنان دو تن از روزنامه نگارانِ بازداشتیِ حوادث تلخ اخیر شش ماه است که در زندان روزگار می‌گذرانند. در طول چند هفته گذشته نیز اخبارِ امیدوارکننده ای از آزادی آنان شنیدیم که متاسفانه محقق نشد.

بنابر گفته مقامات قضایی، مراحل بازپرسی و تحقیقات مدت‌هاست به پایان رسیده، اظهاراتِ مکرر مدیران مسوول دو روزنامه شرق و هم میهن که این دو خبرنگار در آن مشغول به کار بوده اند، نیز را حتما شنیده اید. با شناختی که از این دو روزنامه نگار دارم و از منش و مشی کاری آنان مطلعم عرض می‌کنم در کارِ حرفه‌ای خود جز به منافع ملی نیندیشیده اند و پس از این نیز جز این نخواهد بود.

جناب آقای اژه‌ای! در آخرین روزهای سال پر نشیب و کم فرازِ ۱۴۰۱، و در آغازِ ورود به سالی که چشم امید به بهبود وضعیت و اصلاح امور داریم، از جنابعالی که در طول تصدی ریاست قوه قضائیه، آرامش و تدبیر و همدلی بر این حوزه حاکم کرده اید درخواست می‌کنم به‌عنوانِ عیدیِ بخشِ کثیری از جامعه رسانه‌ای کشور دستور به آزادی خانم ها نیلوفر حامدی و الهه محمدی فرمائید. خدای بزرگ، خدای بندگانِ زندانی و خانواده‌های نگران آنان هم هست، یقیین داریم خدای رافت و مهربانی به خوشیِ دل‌های آنان، به زندگی و کارتان برکت و خیر عطا می کند.

با مهر و ارادت».

اخبار مرتبط:
خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد رییس جمهور پیشین کشورمان تاکید کرد که اگر در ورای احساسات زودگذر و عصبانیت هایی که از وضع موجود هست بنگریم بنظرم اکثریت اصلاحات را انتخاب خواهد کرد.

قائم پناه: اصلاح در وزارت‌خانه‌ها به معنی تغییر وزرا نیست
قائم پناه: اصلاح در وزارت‌خانه‌ها به معنی تغییر وزرا نیست

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: اگر نقطه ضعفی در وزارتخانه ای وجود دارد اصلاح می کنیم اما قرار نیست وزرا تغییر کنند. تغییر به معنای تعویض وزرا نیست.

نماینده مجلس: به احتمال زیاد کلیات لایحه بودجه‌ در مجلس رأی نیاورد/ افزایش حقوق‌ها نباید کمتر از تورم ۵۰ درصدی باشد
نماینده مجلس: به احتمال زیاد کلیات لایحه بودجه‌ در مجلس رأی نیاورد/ افزایش حقوق‌ها نباید کمتر از تورم ۵۰ درصدی باشد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: فکر می‌کنم به احتمال زیاد کلیات لایحه بودجه‌ در مجلس رأی نیاورد، چون دولت هیچ اقدامی در جهت کوچک‌سازی و حذف تشکیلات زائد اداری انجام نداده است و فقط می‌خواهد از طریق مالیات‌ها هزینه‌های خود را پوشش دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است