کد خبر : 236279
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۲۷ - 09:28
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

کیهان: اصلاح‌طلبان دارند دق دلی و عقده خود را سر شبکه العالم خالی می‌کنند

روزنامه «حسین شریعتمداری» باردیگر در شماره امروزش خودش به اصلاح طلبان حمله کرد.

کیهان: اصلاح‌طلبان دارند دق دلی و عقده خود را سر شبکه العالم خالی می‌کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون گفت وشنود شماره امروزش نوشت:

گفت: برخی از مدعیان اصلاحات که بد‌جوری از توافق ایران
و عربستان و کنار زدن آمریکا از مناسبات منطقه عصبانی هستند،
دق دلی و عقده خود را سر شبکه العالم خالی کرده‌اند!
گفتم: چرا به این شبکه عرب‌زبان صدا و سیما بند کرده‌اند؟!
گفت: سایت انتخاب نوشته است اگر العالم در میان مردم عرب‌زبان منطقه تاثیری داشت، چرا عربستان در مذاکرات اخیر، خواستار تعطیلی العالم نشده است؟!
گفتم: بسیاری از ماهواره‌های غربی پخش برنامه‌های شبکه العالم را متوقف کرده‌اند اگر تاثیری نداشت که حذفش نمی‌کردند!
گفت: ظاهراً به مدعیان اصلاحات دستور مخالفت داده‌اند ولی بهانه‌ای پیدا نمی‌کنند!
گفتم: یارو می‌گفت؛ این مسئولین چرا به فکر مردم نیستند؟! پرسیدند مگه چی شده؟ گفت؛ چرا برای سوراخ‌های نون سنگک فکری نمی‌کنند؟! مربا ازش بیرون می‌ریزه و کوفتمون میشه!
اخبار مرتبط:
سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس درباره ارسال پیامک‌های حجاب: الزام امر فرهنگی با سزا یا کیفر جواب عکس داده
سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس درباره ارسال پیامک‌های حجاب: الزام امر فرهنگی با سزا یا کیفر جواب عکس داده

آذری با اشاره به اظهارات مسئولان در این زمینه ادامه داد: حال اینکه این اتفاق به چه صورت افتاده، در هر حال دولت نمی‌تواند بگوید که من اطلاع نداشتم به هر حال باید این مسائل را مدیریت کند. امیدوارم که مجموعاً حوزه مجلس، دولت، قوه قضائیه و جامعه مدنی در موضوع حجاب یا فرهنگ حجاب به یک تفاهم با امر کارشناسی و قانونی دست یابند که ان‌شاءالله چتر حمایتی آن شامل همه جامعه شود.

علی لاریجانی: مذاکرات جاری شاید به نتیجه برسد و شاید هم نرسد؛ بستگی دارد به اینکه چقدر عقلانیت در مدیریت جهانی وجود داشته باشد
علی لاریجانی: مذاکرات جاری شاید به نتیجه برسد و شاید هم نرسد؛ بستگی دارد به اینکه چقدر عقلانیت در مدیریت جهانی وجود داشته باشد

علی لاریجانی گفت: شاید مذاکراتی که در حال انجام است به نتیجه برسد، شاید هم نرسد، بستگی به انصاف و عقلانیت در اداره وضعیت جهانی وجود داشته باشد.

نماینده مجلس: تأثیر پیامک حجاب مثبت نیست / باید لایحه‌ی پوشش درست می‌کردیم
نماینده مجلس: تأثیر پیامک حجاب مثبت نیست / باید لایحه‌ی پوشش درست می‌کردیم

این نماینده مجلس درباره‌ی اختلاف نظرات مجلس با وزارت خارجه بر سر مذاکرات اظهار داشت: اختلافی با وزیر خارجه بر سر مذاکرات نداشتیم، اما یک سری توصیه کردیم. در نوع نگاه به مذاکرات توصیه داشتیم البته وزیر خارجه توضیح خوبی داده و از برخی از این توصیه‌ها استقبال کرده است. هیچ دعوایی مانند دوران برجام وجود ندارد که عده‌ای بخواهند مسیر خودشان را بروند. ضعف تیم مذاکره‌کننده بی توجهی به ظرفیت کار رسانه‌ای است. قرار نیست سخنگو حرف بزند، قرار است تیم حرف بزند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است