کد خبر : 235788
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ - 13:37
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

علی مطهری: مردم در اعتراضات هر شعاری می خواهند باید بدهند

نماینده تهران در مجلس دهم در گفت و گو با شبکه اینترنتی دانشگاه تهران گفت: چرا سلف دانشجویی باید مختلط باشد؟ هزار دانشجوی دختر و پسر را که نمی شود گفت همه با هم.

علی مطهری: مردم در اعتراضات هر شعاری می خواهند باید بدهند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی مطهری، نماینده تهران در مجلس دهم در گفت و گو با شبکه اینترنتی دانشگاه تهران گفت: مردم احساس می کنند هر چه تلاش می کنند به جایی نمی رسند؛ امیدی هم به آینده نیست.

او افزود: در اعتراضات هر شعاری می خواهند بدهند ولی خط قرمز تخریب و آتش سوزی و نظیر این کارهاست. اگر بخواهند وارد تخریب شوند باید با آنها برخورد شود.

نماینده ادوار مجلس اظهار داشت: چرا سلف دانشجویی باید مختلط باشد؟ هزار دانشجوی دختر و پسر را که نمی شود گفت همه با هم.

اخبار مرتبط:
ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده و از بین رفته است
ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده و از بین رفته است

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز شنبه بار دیگر مدعی شد که در حمله تجاوزکارانه این کشور به سه سایت هسته‌ای ایران، توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده و از بین رفته است.

مسیح مهاجری: سپردن تریبون نمازجمعه به کسی که افکار عمومی خواهان کنار گذاشتن اوست، لجبازی با مردم است
مسیح مهاجری: سپردن تریبون نمازجمعه به کسی که افکار عمومی خواهان کنار گذاشتن اوست، لجبازی با مردم است

مسیح مهاجری نوشت: بلندگوی منبر خطبه جمعه در برابر کسی (کاظم صدیقی) قرار گرفت که بخش عمده افکار عمومی خواستار کنار گذاشتن او از امامت جمعه است. این، بی‌اعتنائی به خواست مردم نوعی لجبازی با مردم و اصرار بر حمایت از کسی است که ویژگی‌های لازم برای قرار گرفتن در جایگاه امام جمعه را ندارد.

استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود

حجت الاسلام محمد ملک‌زاده استاد حوزه و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی: با وجود تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران که در حین انجام مذاکرات ایران و آمریکا انجام شد، همچنان از گوشه و کنار خبر‌هایی درباره احتمال مذاکره با آمریکا به گوش می‌رسد! شنیدن این اخبار تا آنجا عجیب و غیرقابل توجیه است که واشنگتن‌پست در خبری اعلام کرد: «برای‌ همه عجیب است که ‌ایران حتی بعد از حملات نظامی به خود هنوز چشم امید به توافق با آمریکا دارد و مذاکره را هرگز رها نمی‌کند!»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است