کد خبر : 235746
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ - 10:57
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

پنجشنبه سوم فروردین اول ماه رمضان است

رئیس ستاد استهلال استان قم گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان در کل منطقه تا غرب آفریقا مقارنه شکل می‌ گیرد اما هلال تشکیل نمی‌شود بنابراین ماه مبارک رمضان 30 روزه خواهد بود.

پنجشنبه سوم فروردین اول ماه رمضان است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شفقنا نوشت: رئیس ستاد استهلال استان قم گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان در کل منطقه تا غرب آفریقا مقارنه شکل می‌ گیرد اما هلال تشکیل نمی‌شود بنابراین ماه مبارک رمضان ۳۰ روزه خواهد بود.

حجت الاسلام مهدی سهرابی پیش از ظهر امروز در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین سعیدی در سالن محراب حرم مطهر حضرت معصومه اظهار کرد: نخستین روز ماه مبارک رمضان ماه با دوربین به صورت قطعی قابل رویت است.

وی گفت: چهارشنبه دوم فروردین آخر ماه شعبان و پنجشنبه سوم فروردین اول ماه رمضان خواهد بود با این حال برای دیدن ماه با چشم غیر مسلح نیز گروه‌هایی به مناطق مساعد اعزام خواهند شد.

وی افزود: از طرف دیگر روز ۲۹ ماه مبارک رمضان در کل منطقه تا غرب آفریقا مقارنه شکل می‌گیرد ولی هلال تشکیل نمی‌شود بنابراین ماه مبارک رمضان ۳۰ روزه خواهد بود.

وی با بیان اینکه در روز ۳۰ ماه مبارک رمضان هلال ماه بلند خواهد بود و به وضوح قابل رؤیت است، گفت: ماه رمضان در عربستان ۲۹ روزه خواهد بود و اطراف خود ما هم کشورهای شرقی و غربی به متابعت از عربستان ۲۹ روزه خواهند بود از این رو مردم باید با مبانی فقهی این موضوع آشنا شوند تا شبهه ای برایشان ایجاد نشود.

اخبار مرتبط:
معاون وزیر کار: تهران به نقطه‌ای می‌رسد که دیگر آب وجود نخواهد داشت
معاون وزیر کار: تهران به نقطه‌ای می‌رسد که دیگر آب وجود نخواهد داشت

معاون اشتغال وزیر کار خاطر نشان کرد: باید روی نهضت بازگشت کار کنیم. تهران به نقطه‌ای می رسد که دیگر آب نخواهد بود و باید تمرکز زدایی را از حالا با جدیت دنبال کنیم، این یک ژست یا انتخاب نیست بلکه یک اجبار است.

گزارش خبرگزاری فرانسه از آغاز عملیات بارورسازی ابر‌ها بر فراز حوضه آبریز دریاچه ارومیه: این کار با مواد شیمیایی مانند یدید نقره انجام می‌شود؛ ایران می‌گوید این فناوری را بومی کرده
گزارش خبرگزاری فرانسه از آغاز عملیات بارورسازی ابر‌ها بر فراز حوضه آبریز دریاچه ارومیه: این کار با مواد شیمیایی مانند یدید نقره انجام می‌شود؛ ایران می‌گوید این فناوری را بومی کرده

مقام‌های ایرانی اعلام کردند که در پی موج خشکسالی که از بدترین‌ها در چند دهه اخیر به شمار می‌رود، اقدام به انجام عملیات «بارورسازی ابرها» کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است