کد خبر : 235672
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۲۲ - 12:43
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

هوای اصفهان در ۵ منطقه آلوده است

شاخص کیفی هوای اصفهان امروز بیست و دوم اسفندماه براساس داده‌های ۱۴ ایستگاه پایش فعال با میانگین ۹۵ در وضعیت زرد و قابل قبول ثبت شد.

هوای اصفهان در ۵ منطقه آلوده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مسئول امور کنترل کیفیت هوا در معاونت حمل و نقل شهرداری اصفهان اظهار داشت: میانگین شاخص هوای کلان‌شهر اصفهان در ۲۴ ساعت منتهی به ساعت هشت صبح امروز دوشنبه بیست و دوم اسفندماه بر اساس داده‌های دریافتی ۱۴ ا یستگاه پایش فعال با شاخص ۹۵ در وضعیت قابل قبول ثبت شد.

به نوشته مهر؛ جمشید لقایی اضافه کرد: شاخص چهار ایستگاه پایش هوا در دانشگاه صنعتی با ۱۰۹ و کردآباد با ۱۱۱ AQI در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس است.‌

وی ادامه داد: شاخص هوا در ایستگاه ولدان (ورزشگاه میثاق) با ۷۰، میدان باهنر با ۷۹، رهنان با ۸۷، انقلاب با ۷۵، فرشادی با ۶۵، سپاهان شهر با ۶۷، فیض با ۵۳ و میرزا طاهر با ۵۹ AQI وضعیت قابل قبول را نشان می‌دهد.

مسئول کنترل کیفیت هوا در معاونت حمل و نقل شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش شاخص هوا در برخی مناطق، به شهروندان به ویژه گروه‌های آسیب پذیر چون سالمندان، افراد دارای بیماری‌های قلبی و ریوی، زنان باردار و کودکان توصیه می‌شود فعالیت‌های سنگین و طولانی را در فضای باز کاهش دهند.

به گزارش مهر، سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست (منطقه اصفهان)، امروز شاخص هوا در ایستگاه خیابان احمدآباد با ۱۵۵ و پروین با ۱۶۲ AQI در وضعیت ناسالم برای عموم شهروندان و در بزرگراه خرازی با ۱۵۰ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس در رودکی با ۹۵ AQI در وضعیت قابل قبول ثبت شد.

شاخص هوا همچنین در منطقه صنعتی سجزی با ۷۳ و شاهین‌شهر با ۶۶ و مبارکه با ۷۴ AQI در وضعیت قابل قبول بوده و ایستگاه‌های پایش هوا در سایر شهرها از جمله نجف‌آباد، کاشان، زرین‌شهر، خمینی شهر و منطقه صنعتی دولت آباد دائم قطع است.

امروز سه ایستگاه پایش هوا در بلوار کاوه و خیابان استانداری قطع است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

شاخص کیفی هوا ( Air Quality Index ) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا نظیر مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن دار، اوزون و ذرات معلق ( ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که دارای حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف است به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

اخبار مرتبط:
طرح«تحریک تقاضای سفر»در اصفهان با رویکرد حمایت ازصنایع گردشگری آغاز شد
طرح«تحریک تقاضای سفر»در اصفهان با رویکرد حمایت ازصنایع گردشگری آغاز شد

استاندار اصفهان با اشاره به اجرای طرح «رونق بخشی و تحریک حوزه گردشگری استان اصفهان»گفت:این طرح با هدف فعال‌سازی ظرفیت‌های طبیعی، تاریخی و فرهنگی و حمایت از کسب‌وکارهای وابسته آغاز شد.

بارش برف در غرب و جنوب اصفهان؛ همه محورهای مواصلاتی باز است
بارش برف در غرب و جنوب اصفهان؛ همه محورهای مواصلاتی باز است

رییس پلیس راه استان اصفهان از بارش مقطعی برف در محورهای غربی و جنوبی استان خبر داد و گفت: با وجود این بارش‌ها، تمامی راه‌های مواصلاتی استان باز بوده و تردد در آن‌ها جریان دارد.

برف و باران اصفهان را فرا گرفت؛ کاهش ۲ درجه‌ای دما
برف و باران اصفهان را فرا گرفت؛ کاهش ۲ درجه‌ای دما

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از فراگیر شدن فعالیت سامانه ناپایدار بارشی طی امروز در مناطق مختلف استان خبرداد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است